Skytten Och Vågen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Skytten Stjärntecken
Vågen Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Skytten & Vågen

70 %
Current Progress
Current Progress

Skytten och Vågen är båda magnetiska tecken som lätt lockar människor till sig. De har talets gåva och kan prata sig ur de mest besvärliga situationer. I relationskompatibiliteten skulle Skytten och Vågen vara en bra kärleksmatch. Även om Skytten inte är lika balanserad som Vågen är de pragmatiska i sitt förhållningssätt. Båda tecknen är mediokert känslomässiga och vet hur de ska hålla det under luppen. Som sådan kommer det här förhållandet inte att se många tårar, men det sinne för humor som båda tecknen besitter kommer att leda till en hel del skratt i den här matchen.

Med stora skratt kommer ofta ett bra sexliv! Både Skytten och Vågen är ganska sensuella av naturen och är alltid öppna för sexualitet i alla former. Självklart kommer de att njuta av sina eskapader i sängen under mycket lång tid.

Sexliv Mellan Skytten & Vågen

90%
Current Progress
Current Progress

Skytten och Vågen intimitetskompatibilitet är intensiv och beroende på andra faktorer i de personliga horoskopen. De är en mycket bra matchning när det gäller sexualitet, för ingen partner här känner sig pressad och det finns precis tillräckligt med utrymme för båda att växa, utvecklas, bygga upp sin självkänsla och känna sig trygga i varandras armar.

De styrs av två gynnsamma planeter, Venus och Jupiter, och deras främsta mål är att skapa en trevlig sexuell relation, med det primära målet att göra varandra lyckliga. För detta mål kommer de att experimentera mycket och prova nya saker, allt följt av ett leende och en känsla av lätthet, som om sex egentligen inte var någon stor grej från början.

Kommunikation Mellan Skytten & Vågen

85%
Current Progress
Current Progress

Det är underbart att se hur mjuk Vågen blir och glömmer bort Saturnus och sitt eget ansvar när Skyttens barnsliga natur smälter deras hjärta. Även om detta inte är något med en lovande framtid, för ingen kan fly från sin sanna natur, kommer det att ge dem båda glädje och lycka åtminstone för en liten stund. Libra-partner kommer att kunna slappna av bredvid någon som inte dömer, och Skytten-partner kommer att känna att deras energi är väl fokuserad på någon som behöver lite ungdom, värme, ljus, optimism och kreativitet i sitt liv.

Så länge de inte borstar på egoproblem är deras kommunikation och intellektuella kompatibilitet en självklarhet. Det största problemet som så småningom kommer att komma upp till ytan och som måste hanteras ligger i deras kommunikationstekniker, då dessa två stjärntecken kan skilja sig ganska reljält i hur man vill förmedla sin kommunikation.

Vänskap Mellan Skytten & Vågen

75%
Current Progress
Current Progress

Vågen är ett lufttecken och Skytten är ett eldtecken. Som vi nämnde tidigare gör luft en eld starkare genom att sprida deras lågor och göra det möjligt för dem att växa exponentiellt. Precis som eld och luft är vänskapen mellan Vågen och Skytten intensiv och livfull. Deras relation/vänskap styrs av Vågen, men Skytten kommer sällan att känna sig utanför kontroll.

Dessa två delar ett energiskt band mellan sig vilket gör Vågen och Skytten vänskapskompatibilitet extremt stark. Om de måste kan de arbeta i timmar tillsammans, vilket gör det uppenbart att de trivs ganska bra tillsammans. Båda tecknen njuter av det utrymme som de behöver och även om de hjälper varandra i allting kan de stå på egna ben när det blir tufft. Vågen, som är ett kardinaltecken, är initiativtagaren i denna vänskap, eftersom de alltid tänker på nya idéer att genomföra.

Det föränderliga tecknet Skytten är flexibel och kan anpassa sig till dessa idéer efter behov. Vågen och Skyttens vänner klagar sällan när det gäller att göra planer. Så vad är den bästa aspekten av en vänskap mellan Vågen och Skytten, frågar du? Det är deras gemensamma lockelse för att odla kunskap och använda sig av sitt enorma intellekt.

Fördelar & Nackdelar Mellan Skytten & Vågen

Fördelar:

Vad vi redan vet är att dessa två tecken är bra tillsammans. Vågen och Skytten är bundna att hitta en eterisk kontakt med varandra. Detta skulle göra relationen magisk.

Skyttens beskyddande instinkt och Vågens praktiska natur möts på ett vackert sätt. Vågens rädsla för konfrontation kan lugnas av Skyttens omvårdande och medkännande natur. Detta skulle innebära att Vågen inte känner något behov av att ljuga, vilket håller Skyttens ovilja mot oärlighet i schack på avstånd.

Nackdelar:

Att föra samman dessa två tecken kan också leda till en cyklon. Även om de två sällan kommer att bråka kan deras slagsmål vara fruktansvärda. Fulla av skrikande och namninsamlingar kan Skytten och Vågen-förhållandet se fult ut när de är oroliga.

Mer än så har de två tecknen en tendens att lätt bli uttråkade och kan tröttna på varandra snabbt. Vågen har en tendens att vara mer fokuserad på sociala interaktioner och att hålla saker i balans, medan Skytten har en konstant längtan efter äventyr och upptäckter. Detta kan leda till konflikter när det gäller att fatta gemensamma beslut, eftersom deras prioriteringar kan skilja sig åt.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Skytten & Vågen

Både Vågen och Skytten två tecken som kompletterar varandra väl och har potential att skapa en varaktig och meningsfull relation eller vänskap. De har dock sina egna utmaningar att övervinna och behöver lära sig att respektera och förstå varandras behov och personlighetsdrag. Genom att arbeta tillsammans och fokusera på deras gemensamma styrkor kan de skapa en fantastiskt dynamisk och inspirerande förbindelse som kan hålla dem engagerade och glada.

Mer Information Om Skytten

Skytten Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Skytten SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Skytten.

Kända SkyttenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Skytten.

Skyttens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Skytten.

Skytten Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Vågen

Vågen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vågen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vågen.

Kända VågenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vågen.

Vågens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vågen.

Vågen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars