Om Oss

Om Oss På Astronomia.se

Välkommen till vår astrologi-hemsida, där vi strävar efter att erbjuda extraordinära insikter om horoskop och stjärntecken, utan fördomar. Här kan du utforska kompatibiliteten mellan olika stjärntecken och den vägledning stjärnorna kan erbjuda.

Vi vill dock påpeka att informationen här är baserad på solens position i ditt födelsehoroskop och tolkningar utan hela horoskopet kan vara endast delvis korrekta. Om du känner att något inte stämmer, kan du undersöka din ascendent, dess härskare, månen, Venus och Merkurius för att se om astrologin har rätt eller inte.

Astrologi är en fascinerande värld som kan överraska och fängsla även den mest skeptiska personen, bara du är öppen för att gräva djupare. Dess verkliga syfte är inte att förutsäga framtiden, utan att hjälpa oss att utvecklas, växa och förstå oss själva bättre.

Stjärntecken datum

Trots att astrologi ibland missbrukas för ekonomisk vinning och det saknas officiell utbildning på statlig nivå, finns det en annan sida som inte alla känner till. Det finns internationella certifieringar, studier och ett synsätt på astrologi som liknar psykologi och alternativmedicin.

Historiskt sett var astrologi en del av naturvetenskapen, och många framstående astronomer var också astrologer. Med tiden separerades dessa två områden, främst på grund av kyrkans inflytande. Idag hävdas det ofta att astrologi inte är en vetenskap, men det är viktigt att påpeka att många av dem som gör detta påstående inte har fördjupat sig i astrologisk statistisk analys.

Som astrologer är vi ofta fördomsfullt bemötta, men vi tror att astrologi har en plats i världen och kan erbjuda insikter och förståelse. Vi undrar varför den fortfarande existerar och fortsätter att engagera människor om den anses vara irrelevant.

För ytterligare frågor eller förfrågningar, vänligen besök vår kontaktsida eller lär känna vårt team. Vi läser alla e-postmeddelanden vi får, men kan inte garantera att vi svarar på alla. Ha tålamod, och vi lovar att återkomma till dig så snart som möjligt.

om_oss_vårt_team_astronomia