Oxen Och Jungfrun Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Oxen Stjärntecken
Jungfrun Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Oxen & Jungfrun

85 %
Current Progress
Current Progress

När två jordtecken möts kan du förvänta dig en balanserad och vårdande relation. Även om vi alla vet att Jungfrun är zodiakens moder, styrs Oxen av Venus, den feminina planeten. Som sådan är det säkert att säga att Oxen-Jungfru-relationen kommer att vara feminin och känsloinfluerad. Detta betyder inte att kvinnan i relationen kommer att vara starkare, det betyder att känslor kommer att ha företräde framför allt annat i denna relation.

Sexliv Mellan Oxen & Jungfrun

85%
Current Progress
Current Progress

Båda astrologiska stjärntecken är kända för att vara sensuella och förälskade i fysisk intimitet. Som sådan kan man lugnt säga att de båda kommer att älska att ägna sig åt att älska. Detta par kommer dock knappast att se 50 nyanser av grått, de kommer att vara mer milda och kärleksfulla med varandra. Detta betyder inte att de inte kommer att uppskatta den råa passionen i kärleksskapandet, men deras preferenser kommer att ligga mer på kyssarna och de söta inteckningar som kommer med det. Det är helt enkelt det sätt på vilket de attraherar varandra!

Kommunikation Mellan Oxen & Jungfrun

90%
Current Progress
Current Progress

Jungfruns intellektuella styrka är precis vad Oxen behöver för att bygga upp en bättre förståelse för världen. Det sägs ofta att Oxen kan vara riktigt envis och svår att prata med, men det är nästan säkert att en Jungfru kommer att använda sin föränderliga egenskap för att hitta olika tillvägagångssätt för att förklara sin ståndpunkt. Som två jordtecken kan de båda hålla fast vid sina övertygelser och vara alltför rigida för att inte acceptera en annans ståndpunkt, men i de flesta fall kan Jungfruns intellekt och Oxens ömhet hjälpa dem att hitta ett språk som de båda förstår oavsett situation.

Vänskap Mellan Oxen & Jungfrun

90%
Current Progress
Current Progress

Vänskapskompatibilitet mellan Oxen och Jungfrun kan vara långvarig och intensiv, eftersom båda är något lika varandra. Även om den tjurskalliga Oxen ibland inte erkänner detta faktum och den hårda nöten Jungfrun kritiserar för mycket, sätter de höga insatser på stabilitet och hjälper till att identifiera värdefulla egenskaper hos varandra. Eftersom båda de infödda tror på att vara organiserade, praktiska och rationella till sin natur får de vanligtvis den andra att fokusera på sina idealiska mål i förlorade tider. Vänskapen mellan Oxen och Jungfrun är full av vänlighet och ärlighet. Dessutom ska de aldrig vara ohederliga mot varandra, även i de mest griniga tiderna. Betrakta dem därför som en av de mest kompatibla vänskapsduon.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Oxen & Jungfrun

Fördelar:

Det finns mycket som dessa två jordtecken har gemensamt med varandra. Medan den ena styrs av den feminina Venus, styrs den senare av den hetaste planeten, Merkurius. Det visar att det inte kommer att råda någon brist på värme och omtanke i detta förhållande.

Båda tecknen är starka och drivna. Både Oxen och Jungfrun gillar att saker och ting görs på ett visst sätt. Som sådan kommer detta att vara paret som ständigt arbetar med självutveckling. De kommer att se till att de uppnår allt de drömmer om, och de kommer att försöka uppnå det mesta tillsammans. Båda tecknen är också mycket tålmodiga. De kommer att ge sin partner ett gott öra närhelst de behöver det.

Nackdelar:

Även om båda dessa tecken är jordtecken, är de olika i kärnan av sin natur. Medan Oxen är ett fast tecken, är Jungfrun ett föränderligt tecken. Som sådan, när Jungfrun kommer att vilja göra några förändringar i sin livsstil, eller till och med rutin, kommer Oxen först att försöka förneka det. Visst, om Jungfrun övertalar dem till det finns det en chans att de går med på det. Men chanserna är små.

För det andra är Merkurius, i jämförelse med Venus, mycket närmare solen och rör sig mycket snabbare. Så mycket att det finns tillfällen då det kan verka som om Merkurius går tillbaka i tiden. För att få denna analogi i linje med våra tecken, kommer det att finnas tillfällen med Venusreglerna Oxen kommer att känna att den Merkuriusstyrda Jungfrun helt enkelt är utanför deras liga, och går tillbaka i tiden.

Dessa skillnader kan komma i vägen för de båda tecknens tålmodiga och omtänksamma natur, eftersom de alltid strävar efter att först hjälpa sig själva och sedan andra.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Oxen & Jungfrun

Det säger sig självt att detta kommer att bli ett vackert förhållande mellan två vackra människor Jungfrun och Oxen. Det finns dock några riktigt starka nackdelar som kommer i vägen för några riktigt viktiga fördelar. Därför är det viktigt att de två personerna tar sig tid att bestämma sig för om ett förhållande är vad de är ute efter i livet, i det aktuella ögonblicket. Om de inte är det, är det bättre att vara vänner med varandra. Om de är det, så är det klokt att ta sig tid att lära känna varandra och diskutera deras ty

Mer Information Om Oxen

Oxen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Oxen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Oxen.

Kända OxenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Oxen.

Oxens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Oxen.

Oxen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Jungfrun

Jungfrun Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Jungfrun SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Jungfrun.

Kända JungfrunInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Jungfrun.

Jungfruns KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Jungfrun.

Jungfrun Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars