Lejonet Och Vädur Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Lejon Stjärntecken
Vädur stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Lejonet & Vädur

95 %
Current Progress
Current Progress

Det här är en kombination som tar fart från första början! Både Lejonet och Väduren är mycket passionerade och utåtriktade i livet och är inte rädda för att gå efter det de vill ha. De bildar en av de mest kompatibla zodiakparen i alla aspekter.

Självförtroendet som strålar från både Väduren och Lejonet lockar dem till varandra redan från deras första möte. De är båda starka, vet hur man flörtar oerhört väl och har en kraftfull aura omkring sig.

Sexliv Mellan Lejonet & Vädur

90%
Current Progress
Current Progress

Lejonets och Vädurens sexliv är varmt och passionerat, med gnistor som flyger omkring hela tiden. De har liknande sexuella preferenser och tar varandra på största allvar, oavsett hur djup deras relation är. Eftersom de båda har mycket starka personligheter kan de bråka och bli sams hela tiden, men njuter av det på ett sätt som vissa Vattentecken kanske tycker är galet.

De har en sexuell koppling som inte kan avbrytas, förändras eller blekna över tid, eftersom de båda är individuella energikällor som väntar på att någon ska följa efter. Om någon av dem dock har problem med sitt ego, kan de hamna i en energidränerande situation där de förolämpar varandra och förstör varandras självförtroende och sexlust. Detta är en mycket ovanlig möjlighet, men det finns alltid där när två tecken som utgör en extraordinär grund för Solen kommer samman.

Kommunikation Mellan Lejonet & Vädur

90%
Current Progress
Current Progress

I början kommer deras konversationer troligen att vara otroligt energiska, fulla av beundran och respekt. När de kommer närmare varandra kan det förväntas att de lägger in en känslomässig ton, men inte en särskilt mild sådan eftersom deras känslor brinner som det Eld-element de tillhör. Detta innebär mycket bråk, högljudda uttalanden och avbrott. Intressant nog, eftersom de är två mycket passionerade personer, brukar de komma över sina bråk snabbt och bryr sig inte mycket om specifika ord som sagts i stundens hetta. När de svalnar går deras relation lätt tillbaka till det normala och deras sexliv blomstrar varje gång de bråkar.

De är intresserade av liknande saker. Väduren är intresserad av Lejonet, medan Lejonet är intresserad av allt som är fantastiskt med Lejonet. Detta är en mycket trevlig fördelning av intressen, eftersom Lejonet kommer att uppskatta allt som Väduren säger och gör för dem och ge tillbaka det mångdubbelt.

Detta är, förstås, scenariot för två friska individer i dessa roller. Om någon av dem har större psykologiska problem kommer deras kommunikation att bli meningslösa samtal om en av dem, och deras relation kommer att bli en slagfält för egot där de båda ständigt behöver bevisa något för varandra.

Vänskap Mellan Lejonet & Vädur

80%
Current Progress
Current Progress

Väduren styrs av planeten Mars och Lejonet av planeten Solen. Och för faktum är att både Mars och Solen är maskulina energier. Således kan Lejonet och Väduren förstå varandra väl. När det gäller Lejonets och Vädurens kompatibilitet i vänskap är båda dessa tecken Eldtecken.

Eld-elementet inom dem gör att båda tecknen vill vara ledare, men det finns ingen konkurrens mellan de två så länge som vänskapsbandet är intakt. Emellertid kan skadan på Lejonets och Vädurens vänskap vara resultatet av Vädurens impulsiva natur att hoppa på saker och Lejonets orubbliga attityd, vilket kan frustrera Väduren.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Lejonet & Vädur

Fördelar:

Dessa eldtecken är båda extremt lojala och engagerade i sina partners. De är mycket lika i sitt sätt att vara och i sina handlingar och kan därför förstå varandra med stor lätthet.

Ambitionen och drivkraften hos både Väduren och Lejonet är oerhört hög, och de är båda tillräckligt stödjande för att uppmuntra varandra att lysa inom sina respektive områden. Deras uttrycksfulla beteende gör deras förhållande passionerat, känslomässigt laddat och intensivt.

Nackdelar:

Huvudproblemet med denna Lejon-Vädur-relation är att båda vill vara ledare. De är mycket dominanta och har svårt att lyda någon annan. Det är här de kolliderar, och det är här de kan bli bittra mot varandra.

De goda tiderna i denna relation når ofta en högoktanig energi och topplycka. Men de dåliga tiderna är lika hemska för duon, där de har heta argument och ofta slutar såra varandra bortom reparation. De är båda korta i lynnet, vilket ytterligare bidrar till deras ego-konflikter.

Om de vill att denna relation ska lyckas måste både Lejonet och Väduren lära sig att ta en paus då och då. Endast när de tar turer i rampljuset och ger varandra lika möjligheter att dominera kan deras ekvation förbli hälsosam.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Lejonet & Vädur

Denna kompatibilitet mellan Lejonet och Väduren är, liksom deras element, alltid i brand! Om de stiger med flammande självförtroende i denna eld eller går under på grund av hettan beror på hur de hanterar förhållandet. De måste ge varandra tid och utrymme för att förstå nyanserna i denna ekvation. När de väl engagerar sig för varandra är de benägna att gå hela vägen, förutsatt att de hittar ett hälsosamt sätt att hantera sina frekventa ego-konflikter.

I slutändan kan Lejonet och Väduren vara en perfekt match på många sätt, men de måste vara medvetna om sina egna och varandras styrkor och svagheter för att deras relation ska blomstra. Båda tecknen behöver lära sig att kompromissa och anpassa sig till varandras behov och personligheter, men om de lyckas med det, finns det en enorm potential för en passionerad, kärleksfull och intensiv relation mellan dem. Kommunikation och förståelse är avgörande för att bygga en stark grund för deras gemensamma framtid. Om de kan omfamna varandras olikheter och stötta varandra i sina mål och drömmar kommer Lejonet och Väduren att vara ett par som kan övervinna alla hinder tillsammans.

Mer Information Om Lejonet

Lejonet Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Lejonet SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Lejonet.

Kända LejonInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Lejonet.

Lejonets KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Lejonet.

Lejon Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Vädur

Vädur Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vädur SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vädur.

Kända VädurInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vädur.

Vädurens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vädur.

Vädur stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars