Lejonet Och Kräftan Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Lejon Stjärntecken
Kräftan Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Lejonet & Kräftan

30 %
Current Progress
Current Progress

Lejonet och Kräftan ligger bredvid varandra på zodiaken, vilket ger dem en naturlig förståelse för varandra. De kan bilda en speciell koppling tack vare sina synkroniserade egenskaper och även deras olikheter har en förmåga att positivt samspela över tid. I en relation är både Lejon-mannen och Kräft-kvinnan oerhört engagerade och hängivna varandra.

De kommer att värdera varandra djupt, men kan ha några grundläggande olikheter i åsikter som måste hanteras varsamt av paret, för att undvika frekventa konflikter i relationen. Dessutom kan Kräft-mannen och Lejon-kvinnan också behöva anstränga sig för att eliminera alla olikheter för att få relationen att flyta på smidigt.

Sexliv Mellan Lejonet & Kräftan

30%
Current Progress
Current Progress

Lejonets och Kräftans sexuella och intima kompatibilitet är intressant, eftersom de är de enda stjärntecknen som styrs av himlakropparna som inte är planeter – Solen och Månen. Trots att de inte har så mycket gemensamt, representerar de i astrologin en man och en kvinna, och är kung och drottning av zodiaken. Tyvärr vet vi hur otillfredsställande sex mellan en kung och en drottning kan vara.

Den sexuella aspekten av deras förhållande beror på djupet av deras känslor. Som högst känslomässiga tecken, tenderar de att visa sin kärlek på olika sätt, vilket kan vara svårt att förena i deras sexliv. Som ett Eld-tecken är Lejonet mer öppet passionerat, vilket kan skrämma bort deras Kräfta. Kräftan är tillräckligt öm och känslig för att få sitt Lejon att känna sig skyldig på grund av sin natur, eller så kan Lejonet helt enkelt ha svårt att vara ömt på det sätt som Kräftan behöver. Det är som om en lejon och en rådjur inledde en sexuell relation, och även om de inte vill skada varandra, verkar deras grundläggande beteende dra dem i den riktningen.

Ändå, på grund av deras härskare, kan de komma ganska nära varandra och dela fina känslor i sina sexuella möten. Även om det inte finns mycket spänning i dem, kan de vara tillräckligt tillfredsställande för båda parter om de inte förväntar sig ett vilt sexliv. För att hitta en gemensam grund måste de verkligen vara tysta och lyssna på varandras behov.

Kommunikation Mellan Lejonet & Kräftan

10%
Current Progress
Current Progress

Kräftan och Lejonet, styrda av Månen och Solen, representerar ett undermedvetet och medvetet sinne. Även om de delar intressen, kommer de ofta att ha en märkligt annorlunda syn på samma sak. De tenderar att glida isär när konversationen fortskrider. Månen återspeglar visserligen Solens ljus, men den kretsar runt Jorden. Detta skulle vara helt okej om inte Solen var så van vid att alla kretsar runt den. Detta förklarar vad som händer i deras relation när Lejonet börjar prata. Även om de skiner, fäster Kräftan mycket mer uppmärksamhet åt någon annan eller åt tanken på jordiska saker de kan ha tillsammans än åt sitt Lejon.

Grunden för deras kommunikation bör vara i saker som ännu inte upptäckts. Alla mysterier som finns där ute för att lösas kan vara en bra startpunkt, eftersom de båda behöver förstå saker, var och en inom sitt eget domän. Den bästa möjligheten de har ligger i de saker som behöver belysas från två olika vinklar. Om de har tillräckligt med respekt för varandra kan de lära sig mycket från varandras passiva och aktiva förhållningssätt till livet.

Vänskap Mellan Lejonet & Vädur

65%
Current Progress
Current Progress

Lejonet är ett stjärntecken som kännetecknas av stolthet och ära. De älskar när deras ego smeks, och oftast föredrar de att vara i centrum för uppmärksamheten vart de än går. Även om personen är introvert, söker Lejonet generellt efter uppmärksamhet i en social sammanhang. Kräftan, å andra sidan, är nästan Lejonets motsats i det här avseendet. De älskar att göra saker för andra och förväntar sig sällan något från andra.

De kännetecknas av sin omtänksamma natur och föredrar lycka över stolthet. Av dessa anledningar kan Lejonet och Kräftans vänskap ofta vara ömsesidig och upplyftande. Emellertid kan Lejonets överdrivet entusiastiska natur ibland gå Kräftan på nerverna. I sådana situationer kan Lejonet lätt vinna över Kräftan genom att överskölja dem med kärlek. Om de misslyckas med det, kan deras vänskap försämras. Därför kan Lejonets och Kräftans vänskapskompatibilitet betygas som över genomsnittet.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Lejonet & Kräftan

Fördelar:

Lejonet behöver uppmärksamhet från sin partner och älskar att vara någons ögonsten. Kräftan, med sitt omtänksamma förhållningssätt till allt i livet, uppfyller detta behov ganska bekvämt. Kräftans vårdande natur får Lejonet att känna sig älskat, omhändertaget och omhändertaget på riktigt.

När Lejonet får den uppmärksamhet det behöver i förhållandet, finns det inget annat tecken som kan älska så djupt. Lejonet kommer att göra allt i sin makt för att göra Kräftan lycklig och skydda den från fara. Detta kommer att få Kräftan att känna sig trygg och lägga till ett lager av förtroende för Lejonets och Kräftans relation. Den stabilitet som dessa tecken kräver i en känslomässig bindning kan upprätthållas av ett Lejon som är lyckligt och nöjt med ekvationen.

Nackdelar:

Lejonet är en besittande älskare och kan bli överbeskyddande i en relation. Detta kan skapa friktion mellan de två stjärntecknen och skapa problem för deras förhållande. Kräftan, som föredrar behaglig tystnad framför ständigt uttryck, kan irritera Lejonet, som inte kan fungera utan tydlig kommunikation hela tiden.

De ser inte öga mot öga i många enkla och komplexa saker i livet, och om de inte hittar en gemensam grund, kan det vara svårt för deras förhållande att upprätthållas på lång sikt. Detta band kan vara känslomässigt utmattande för både Lejonet och Kräftan om de inte har en klar förståelse för var de står i varandras liv. Förvirring över deras relation kommer bara att göra det svårare för Kräftmannen och Lejonkvinnan, och vice versa, att hjälpa varandra som romantiska partners.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Lejonet & Kräftan

Lejonets och Kräftans förhållande kräver lite grundarbete för att komma igång, men när det får fart är det troligt att det överglänser alla andra kärleksmatcher. Båda tecknen är uppriktiga älskare och kommer att ge allt för att få ett förhållande att fungera. Det i sig är ett bra tecken på att deras förhållande kommer att överleva och frodas. Om ömsesidiga skillnader respekteras och åsikter framförs på ett lugnt och försiktigt sätt av båda parterna, har deras förhållande potential att hålla över tid.

Mer Information Om Lejonet

Lejonet Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Lejonet SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Lejonet.

Kända LejonInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Lejonet.

Lejonets KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Lejonet.

Lejon Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Kräftan

Kräftan Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Kräftan SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Kräftan.

Kända KräftanInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Kräftan.

Kräftans KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Kräftan.

Kräftan Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars