Kräftan Och Oxen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Kräftan Stjärntecken
Oxen Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Kräftan & Oxen

90 %
Current Progress
Current Progress

Oxen och Kräftan är båda praktiska när det gäller romantiska relationer och tar sällan impulsiva beslut. De gillar inte att rusa in i ett engagemang i förtid, vilket gör att de bildar en stark förståelse med varandra redan från början. Genom att vara på samma sida när det gäller deras band undviker de missförstånd och förbittring.

Deras lojalitet och hängivenhet till varandra gör att kompatibiliteten mellan Kräftan och Oxen ofta ligger på en hög nivå. Kräftan behöver stabilitet och fred i sitt liv, vilket Oxen tillhandahåller genom sin omsorg och hängivenhet. Å andra sidan känner sig Kräftan trygg och omhuldad under Oxens starka och vaksamma närvaro.

Sexliv Mellan Kräftan & Oxen

95%
Current Progress
Current Progress

När det gäller sexualitet och intimitet, kanske någon tror att Oxen och Kräftan är två av de mest asexuella tecknen i zodiaken. Men detta antagande grundar sig på att de inte bryr sig särskilt mycket om Mars, vilket innebär att de inte prioriterar instinktivt sex. Det betyder dock inte att de är asexuella.

Oxen är ett tecken för fysisk njutning. Styrt av Venus, planeten för feminin sexualitet, behöver Oxen närma sig sina sexuella erfarenheter med samma noggrannhet som de närmar sig andra saker i livet. Med Kräftans behov av närhet och brist på förmåga att göra deras sexliv lättsamt verkar Oxen ha den perfekta touchen för att slappna av dem och bygga upp förtroende i deras sexuella relation.

Kommunikation Mellan Kräftan & Oxen

80%
Current Progress
Current Progress

Oxen och Kräftan delar många intressen och kan lätt prata om sitt förhållande. Inget av dessa tecken pratar mycket, men de är fullt kapabla att förstå varandras tystnad och ger varje ord mycket betydelse. Deras vanligaste samtalsämnen skulle vara kärlek, hem och barn, utom när de känner sig oförberedda eller när de är för unga.

Trots att de kommunicerar väl kan Oxen ibland vara riktigt envis. När deras övertygelser berörs stänger de helt enkelt av för vidare samtal, oavsett om de har rätt eller inte. Kräftan kan då försöka vara ännu mer vänlig och medkännande, men om de inte är nära upplysta kan detta leda till konflikt och känslosvall.

Vänskap Mellan Kräftan & Oxen

90%
Current Progress
Current Progress

Vänskapen mellan Kräftan och Oxen är något alldeles speciellt – precis som Harry och Hermiones förhållande i Harry Potter! Båda tecknen tar initiativ och har många gemensamma intressen. Taurus och Cancer vänskapskompatibilitet är exceptionell och beundransvärd i alla avseenden. Tack vare deras öppna och ärliga kommunikation kommer Kräftan och Oxen snabbt överens utan större ansträngning. När Kräftan plågas av självtvivel, dyker den starka Oxen upp i rättan stund med motivation. Å andra sidan, när Oxen letar efter nya erfarenheter, hjälper deras Kräftvän med att hitta de bästa möjligheterna.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Kräftan & Oxen

Fördelar:

Oxen önskar sig ett stabilt, fridfullt och bekvämt hem att återvända till varje dag. Kräftan, med sitt familjeorienterade förhållningssätt, skapar just det åt Oxen. Detta bidrar till att bryta ner Oxens murar och låter dem öppna upp för Kräftan. På så sätt byggs en stark grund av ömsesidigt förtroende mellan Kräftan och Oxen.

Oxen är stark på ytan, men smälter inför omsorg och kärlek. Kräftan är ett givande tecken som är känt för att vårda andra. Detta gör att Oxen blir ännu mer förälskad i Kräftan tack vare dess omtänksamma natur.

Kräftan lider ofta av självtvivel och rädsla. Den styrka som Oxen utstrålar hjälper Kräftan att känna sig självsäker och trygg.

Nackdelar:

Både Kräftan och Oxen är väldigt försiktiga och tar sällan risker i sina liv. Därför kan deras relation bli enahanda och endimensionell med tiden. Även om de hittar spontanitet någonstans längs vägen kanske de inte fungerar på samma frekvens med varandra.

Oxen är ofta känslomässigt reserverad och uttrycker sig inte öppet alltför ofta. Detta kan frustrera Kräftan, som behöver känslomässigt stöd i en romantisk relation med sin partner. Detta kan leda till att Oxen känner sig pressad i deras förhållande.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Kräftan & Oxen

Kompatibiliteten mellan Kräftan och Oxen är stark tack vare deras ömsesidiga kärlek till trygghet, stabilitet och komfort. Deras ömsesidiga förståelse kommer alltid att vara betydande, vilket är grundstenen för deras relation. Om de lyckas behålla en viss spontanitet då och då kommer deras förhållande att ha alla förutsättningar för att bli framgångsrikt.

Mer Information Om Kräftan

Kräftan Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Kräftan SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Kräftan.

Kända KräftanInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Kräftan.

Kräftans KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Kräftan.

Kräftan Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Oxen

Oxen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Oxen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Oxen.

Kända OxenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Oxen.

Oxens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Oxen.

Oxen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars