Jungfrun Och Vädur Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Jungfrun Stjärntecken
Vädur stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Jungfrun & Vädur

40 %
Current Progress
Current Progress

Jungfrun och Vädur kärlekskompatibilitet kanske inte ser stark ut på papperet, men deras band kan fortfarande växa till något betydande om de verkligen vill göra det tillsammans. De är i grunden olika individer, vilket är anledningen till att deras kompatibilitet rankas lågt från början. Om de dock lär sig att acceptera varandra utan att vilja förändra sin partners personlighet, kan de verkligen lära sig mycket av denna förening.

Jungfruns lugna disposition hjälper till att stilla de stormar som ständigt rasar i Arians huvud. Vädur, å andra sidan, kommer att bidra med mycket behövlig spänning och avslappning i Jungfruns liv. Såväl Jungfru-mannen som Vädur-kvinnan kommer att ha förmågan att hjälpa varandra att växa inom olika delar av sitt kärleksliv. Dessutom kommer Vädur-mannen och Jungfrunkvinnan också att lägga till en gnista av entusiasm och glädje i varandras liv, vilket gör relationen djärvare och starkare för varje dag som går.

Sexliv Mellan Jungfrun & Vädur

10%
Current Progress
Current Progress

När det kommer till sex kan det vara svårt att säga om Vädur och Jungfrun utgör det klumpigaste eller helt enkelt det sämsta paret. Vädur kan titta på Jungfrun och tänka på Jungfru Maria, hennes kyskhet och vad vi skulle kalla en total avsaknad av sex. Det finns inget mer asexuellt för Vädur än en person utan en uppenbar sexuell identitet. För att uttrycka sin sexualitet eller känna sig sexuell överhuvudtaget behöver Jungfrun tålamod, verbal stimulering och mycket förspel. Det är här Vädur kommer in som en buffel utan vare sig manér eller takt, och sveper Jungfrun av fötterna med en passionerad natur som verkar ytlig och helt oattraktiv. Den verkliga frågan är - hur blev dessa två attraherade av varandra från första början?

Deras intima liv kan bli bra endast om Vädur accepterar att vänta och kommunicera om saker som de kanske inte tycker är viktiga överhuvudtaget, eller om Jungfrun har blivit så besviken i sina tidigare relationer.

Kommunikation Mellan Jungfrun & Vädur

30%
Current Progress
Current Progress

De två kan vara så irriterande för varandra att de kanske irriterar alla omkring dem. När du tänker på en partner som får fram det bästa i dig är Vädur och Jungfrun den sämsta tänkbara matchningen. Vädur nackdel är deras impulsiva natur, benägenhet att slåss och tendensen att förlora besinningen över något som kanske inte är så stor sak. Jungfruns möjliga nackdel är hysteri och oändliga, aldrig sinande samtal när de inte förstås.

Det är känt att Jungfrun gillar att ha rent omkring sig. Vädur är som ett djur i sin bur, särskilt om de är galna nog att bestämma sig för att bo tillsammans. Detta kan leda till oändliga, meningslösa konflikter, eftersom Vädur aldrig kommer att förändra sin natur eller sina prioriteringar, medan Jungfrun kommer att framstå som en galen person som skriker, med handskar på och en enorm flaska antiseptisk vätska i handen. Det goda är att innan de når detta stadium i relationen kommer de förmodligen att tycka att varandra är extremt motbjudande och göra slut istället.

Det goda som kan komma ur denna märkliga förening är deras intellektuella samarbete, om de delar samma intressen eller arbete. De kommer att väcka varandras intelligens, utmana varandras sinne och förmodligen tänka på helt olika men konstruktiva lösningar på problem som kan uppstå.

Vänskap Mellan Jungfrun & Vädur

60%
Current Progress
Current Progress

Även om de inte är kära, men i vänskap, kan Vädur och Jungfrun tecken hitta en gemensam grund för sig själva. Väduren styrs av planeten Mars och Jungfrun styrs av Merkurius. En Vädur är som en soldat som gillar att rusa fram, dock utan mycket planering. Jungfrun är å andra sidan en taktiker som gillar att utvärdera alla sina handlingar. På så sätt kan de två lära sig mycket av varandra. Med tid och ansträngning kan de lära sig att arbeta tillsammans och förena sina goda egenskaper.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Jungfrun & Vädur

Fördelar:

Eftersom båda dessa tecken är olika tenderar deras relation att vara mångsidig och mångdimensionell. Om de är mogna nog när de kommer samman kan de verkligen vara pusselbitarna som kompletterar varandra. Den ena kompenserar för den andras brister, medan den senare stärker den förres svagheter.

Både Jungfrun och Väduren är extremt lojala själar när det kommer till en relation. De kommer att ägna sitt hjärta och själ åt varandra och bygga sin ekvation på en stark och olöslig grund av förtroende. Jungfrun är ett formbart tecken och Väduren är ett kardinalt tecken. Det innebär att Väduren har någon som är ganska anpassningsbar, vilket i sin tur hjälper den att känna sig mer bekväm och trygg i relationen. Jungfrun, å andra sidan, inspireras av Väduren obehindrade livslust och lär sig mycket genom sitt förhållande med Väduren.

Nackdelar:

Vädur är envis och oförsonlig. Jungfrun är metodisk och kritisk. Dessa egenskaper tenderar att krocka med varandra då och då och om de inte hålls i schack av båda parter, kan det leda till en relationens undergång om det inte hanteras korrekt. Jungfruns detaljfokuserade sätt kan ibland uppfattas som petigt och irriterande för Väduren, som föredrar att agera snabbt och spontant.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Jungfrun & Vädur

Förhållandet mellan Jungfrun och Väduren kan kanske se svagt ut på papperet, men deras band kan fortfarande växa till något betydande om de verkligen vill göra det tillsammans. Genom att acceptera varandras olikheter och lära sig av varandra kan de både utvecklas och stärka sina svagheter. Det är viktigt att de kommunicerar öppet och ärligt om sina behov och önskemål, särskilt när det gäller sexlivet. Om de kan hitta en balans mellan Vädurens passion och Jungfruns tålamod kan deras intima förhållande blomstra.

Som vänner kan Jungfrun och Väduren lära sig mycket av varandra och potentiellt skapa en långvarig och meningsfull vänskap. Deras kompletterande styrkor och svagheter ger dem en mångsidig och balanserad dynamik.

Trots de utmaningar som Jungfrun och Väduren möter i sin relation, är det möjligt för dem att skapa ett starkt och kärleksfullt förhållande, förutsatt att de är villiga att arbeta tillsammans och förstå varandras olikheter. Genom kommunikation, förståelse och öppenhet kan de övervinna de nackdelar som deras olika personligheter för med sig och njuta av en kärleksfull och engagerande relation.

Mer Information Om Jungfrun

Jungfrun Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Jungfrun SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Jungfrun.

Kända JungfrunInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Jungfrun.

Jungfruns KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Jungfrun.

Jungfrun Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Vädur

Vädur Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vädur SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vädur.

Kända VädurInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vädur.

Vädurens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vädur.

Vädur stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars