• Hem
  • >
  • Artiklar
  • >
  • Relationer
  • >
  • Jungfrun Och Tvillingarna Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Jungfrun Och Tvillingarna Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Jungfrun Stjärntecken
Tvillingarna Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Jungfrun & Tvillingarna

40 %
Current Progress
Current Progress

För att en relation mellan Jungfru och Tvillingarna ska fungera behöver de förstå att de är väldigt olika och det behöver inte vara ett hot mot deras förhållande. Om båda accepterar att de inte kan eller bör förändra sin partner finns det en chans att deras relation överlever motgångarna.

Jungfruns omtänksamma natur får Tvillingen att känna sig beskyddad och trygg. Tvillingen känner sig hemma i Jungfruns vårdande och omsorgsfulla attityd. Å andra sidan imponeras Jungfrun av självförtroendet och intellektet som verkar komma så naturligt för Tvillingen. Båda tecknen är mycket intellektuella och har tendensen att överanalysera i alla situationer. Detta fungerar bra för deras förhållande och hjälper dem att förstå varandra på vissa nivåer.

Sexliv Mellan Jungfrun & Tvillingarna

5%
Current Progress
Current Progress

Jungfru och Tvilling styrs båda av Merkurius, en planet som vid första anblick kanske inte förknippas med sexualitet. Men detta påverkar dem på olika sätt. Tvillingen är ett maskulint tecken, alltid redo att utforska, medan Jungfrun är ett feminint tecken, blygt och känsligt. Deras sexuella förhållande är inte särskilt lovande, men de har båda behovet av att kommunicera. Om de hittar ett gemensamt språk kan de komma överens om hur deras sexliv ska utvecklas. Det finns dock en stor chans att oändliga diskussioner inte leder till ömsesidig förståelse, vilket gör dem distanserade och ointresserade av att dela sexuella upplevelser.

Om de blir kära kommer de att använda tillräckligt mycket ömhet och respekt för att få sitt sexliv att fungera, men det kommer fortfarande sällan att vara tillfredsställande för båda parter. De är båda nyfikna, men inte på samma sätt, och har en konflikt mellan extrovert och introvert. Medan Tvillingen ofta skulle vilja vara fri att klä av sig och springa runt på gatorna, skulle Jungfrun föredra om alla höll sina kroppsvätskor för sig själva. Som grädde på moset behöver de båda verbal stimulans, men orden de skulle vilja höra är ofta inte vad den andra personen vet hur man säger.

Kommunikation Mellan Jungfrun & Tvillingarna

80%
Current Progress
Current Progress

De styrs av samma planet, kommunikationens mästare, Merkurius. De kan ha sina olikheter, men vi skulle inte säga att deras kommunikation är dålig. Även om de bråkar kommer de fortfarande att vara bra på att prata. Deras syn på intellekt kan dock vara något annorlunda. Tvillingens ytliga natur kan verka extremt korkad för sin Jungfru-partner. Detta kommer att få Tvillingen att medvetet bli ännu mer irriterande, eftersom de är allt annat än korkade. I gengäld kommer Tvillingen att se Jungfruns besatthet av detaljer och tänka på dem som galna. Jungfrun kommer antagligen inte att kämpa emot detta, utan sitta i sitt rum och gråta, ensam, i mörkret.

De måste hitta ett sätt att erkänna varandras "brister" som goda egenskaper, och de kommer att nå dit om var och en av dem låter sin partner hjälpa till. När dessa sinnen kommer samman finns det inget problem som förblir olöst, för tillsammans är de Merkurius i all sin prakt. Dessa tecken har ett uppdrag att förena och omvandla himmelska idéer till verkligt liv och höja mänsklig kunskap steg för steg mot det gudomliga. Detta är en relation mellan Merkurius luft-sida och dess jord-sida, grundad och genomtänkt. Det bör inte glömmas bort att Jungfrutecknet förhöjer Merkurius, så Jungfrun kan förhöja sin Tvilling-partner, om de bara ville landa.

Vänskap Mellan Jungfrun & Tvillingarna

30%
Current Progress
Current Progress

Även om Tvillingen är ett lufttecken och Jungfrun tillhör jorden, har dessa vänner mycket gemensamt. Båda tecknen styrs av planeten Merkurius, vilket ger dem hög intelligens. Tvilling-Jungfru-vännerna älskar att dela bok-, film- och musikrekommendationer. De två tecknen fattar beslut baserat på vad som är logiskt istället för att blindt följa sina hjärtan, vilket är mycket gynnsamt för Tvilling-Jungfru-vänskapskompatibiliteten. De förlitar sig mer på sunt förnuft än på magkänsla.

Dessa tecken brukar komma överens väl på arbetsplatsen eftersom de båda är bra på att lyssna och observera. De älskar att lära sig och vill göra bästa möjliga jobb. De samarbetar också mycket bra. Tvillingen föredrar att generera idéer, medan Jungfrun är bra på att implementera dem. Även om dessa tecken kommer överens på en ytlig nivå, är en djup vänskap mellan dem ovanlig. Jungfrur är mycket selektiva med vilka de släpper in i sin inre krets. Samtidigt kommer Tvillingarna att känna att Jungfrurna försöker förstöra all deras skoj. De kommer att kollidera i mer lättsamma, sociala miljöer, som fester.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Jungfrun & Tvillingarna

Fördelar:

Jungfruns tysta ambition och outtröttliga drivkraft kan skapa underverk för att motivera Tvillingen, som är förvirrad på många fronter hela tiden. Jungfruns stabila tillvägagångssätt lugnar Tvillingens nervösa sinnen och ger dem det stöd och uppmuntran de behöver. Tvillingen älskar att påbörja saker men avskyr att följa dem till mållinjen. Det mentala stöd som Jungfrun ger passar perfekt för Tvillingmannen och Tvillingkvinnan och hjälper dem att fullfölja det de påbörjar, oftare än inte.

Jungfrur kan vara alltför hårda mot sig själva även efter en mindre motgång. Här hjälper Tvillingpartnern dem mycket och får dem att se på helheten. Tvillingen för in spänning och glädje i Jungfruns liv, samtidigt som de lär dem varför det är viktigt att koppla av då och då.

Både Tvillingen och Jungfrun pratar med varandra på nästan alla nivåer och har inga problem med att kommunicera det mest grundläggande till sina partners.

Nackdelar:

Tvillingens bekymmerslösa attityd är en mardröm för den metodiska och ansvarsfulla Jungfrun. Å andra sidan känner sig Tvillingen instängd på grund av Jungfruns försiktiga tillvägagångssätt och kan inte stå ut med att Jungfrun vägrar släppa kontrollen.

Jungfrun har svårt att anpassa sig till sin partners skiftande personlighet och förstår inte Tvillingens risktagande tendenser. Tvillingen är en född flirt, och även om Jungfrur inte är kända för sin svartsjuka, kan detta skapa allvarliga förtroendeproblem mellan Jungfrumannen och Tvillingkvinnan och vice versa. En fördel är att de båda inte är rädda för att prata med varandra om sina problem och osäkerheter, vilket ger dem chansen att mildra den frekventa friktionen mellan dem.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Jungfrun & Tvillingarna

Detta är en match som inte kan fungera utan ömsesidig respekt och förståelse. Det är inte en frikopplad relation där kompatibiliteten mellan tecknen kommer att göra susen för deras ekvation. Detta är en koppling som kräver investering och acceptans från både Jungfrun och Tvillingen.

De kan bilda ett vackert partnerskap där Jungfrun kommer att vårda och vägleda Tvillingen, och den senare kommer att visa enorm tro på den förstnämnda. Det kan emellertid bara hända när de når ut till varandra trots sina olikheter och använder dessa olikheter till fördel för deras relation.

Mer Information Om Jungfrun

Jungfrun Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Jungfrun SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Jungfrun.

Kända JungfrunInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Jungfrun.

Jungfruns KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Jungfrun.

Jungfrun Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Tvillingarna

Tvillingarna Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Tvillingarna SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Tvillingarna.

Kända TvillingarInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Tvillingarna.

Tvillingarnas KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Tvillingarna.

Tvillingarna Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars