Jungfrun Och Jungfrun Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Jungfrun Stjärntecken
Jungfrun Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Jungfrun & Jungfrun

65 %
Current Progress
Current Progress

När det gäller Jungfrun och Jungfrun som kärlekspartner är de en mycket bra match, eftersom de har samma kvaliteter och värderingar. Detta kan skapa den tillit som är avgörande för att ett förhållande ska överleva på lång sikt. Det är viktigt att de kompletterar varandra och inte försöker dominera den andre parten. Om en av dem ifrågasätter den andres tillit, kan samma tvivel studsas tillbaka, och förhållandet mellan Jungfrun och Jungfrun kan hamna i gungning.

Det har observerats att Jungfrun och Jungfrun ofta träffas vid precis rätt tidpunkt i livet, antingen när de är redo att slå sig ner och bilda familj, eller när båda nyligen avslutat tidigare relationer och vill börja om på nytt med en ny person. Kärlek vid första ögonkastet är inte ovanligt, men för att bibehålla kärleken måste de arbeta tillsammans och lösa eventuella problem som uppstår.

Sexliv Mellan Jungfrun & Jungfrun

30%
Current Progress
Current Progress

Det kan låta konstigt att säga att två Jungfrur inte förstår varandra när det kommer till sex, men den verkliga attraktionen och känslan bakom akten tycks saknas. Det är bra att de kan kommunicera och förbättra sitt sexliv genom att prata om det, men om de inte är kära från början kan båda uppfatta sina sexuella relationer som otillfredsställande.

Det stora problemet med Jungfrun är deras sökande efter fel, vilket kan vara en riktig deal breaker när det kommer till sex. När två Jungfrupartners inleder ett sexuellt förhållande multipliceras behovet av kritik, och det värsta är att de verkar motivera varandra att förstärka och förvärra kritiken. Inget av dessa partners inser att detta minskar deras känslomässiga eller sexuella tillfredsställelse och gör dem spända. I de flesta fall inser de bara att de inte känner sig avslappnade tillsammans, ofta utan att veta varför.

Det positiva i en sexuell relation mellan två Jungfrun är deras respekt för varandras blyghet och den takt de vill att deras förhållande ska utvecklas i. Deras formbara modalitet hjälper dem att göra nödvändiga förändringar för att få det att fungera. Även om deras sexliv kanske inte är tillfredsställande från början, kan de anpassa sig tills de når en punkt där de är nöjda. Kreativitet är nyckeln här, samt att lära sig leva i nuet utan att lägga märke till varje liten detalj som inte fungerar mellan dem.

Kommunikation Mellan Jungfrun & Jungfrun

100%
Current Progress
Current Progress

Om det är något Jungfrun är kapabel till, så är det kommunikation. Precis som tvillingarna kan Jungfrun vara mycket vältalig och smart, båda styrda av Merkurius, kommunikationens mästare. Eftersom Jungfruns tecken är mer kopplat till det skrivna ordet än det talade, vill dessa partners förmodligen skicka textmeddelanden till varandra hela tiden, så länge deras konversationer inte blir tråkiga och ointressanta.

Båda är mycket intellektuella, men kan också snabbt avfärda någon annans intellektuella styrkor om de skiljer sig från deras egna. När det gäller att bedöma någons ord kan Jungfrun vara extremt kritisk och fokuserad på detaljer som de flesta andra tecken inte skulle se som viktiga överhuvudtaget. Skönheten i relationen mellan två Jungfrun ligger i deras gemensamma förståelse för detaljernas betydelse. Tyvärr kan detta vara det som avlägsnar dem från helhetsbilden och får dem att fokusera på saker som egentligen inte är viktiga.

Vänskap Mellan Jungfrun & Jungfrun

100%
Current Progress
Current Progress

I en vänskap mellan två Jungfrun kan det finnas mycket konkurrens. De gillar att ha det bästa omkring sig och därför kommer de att pusha människor nära dem att vara deras bästa versioner. Detta kan vara en oerhört viktig egenskap bland Jungfrun och Jungfrun-vänner. De nöjer sig aldrig med något annat än det bästa. De är också extremt försiktiga. Ändå är Jungfrun och Jungfrun-vänskapskompatibiliteten alltid utmärkt, eftersom de ofta tar initiativet att hitta de bästa lösningarna för sig själva, sina familjer och vänner.

Den givande naturen hos en Jungfru fungerar mycket bra i kärleksförhållanden mellan Jungfrun och Jungfrun också. Par kan vara utmärkta vänner. När båda Jungfrun ofta offrar sig själva för den andres bästa, uppstår sällan konflikter. De är mer bekymrade över deras relation än deras stolthet. Jungfrun är också nästan alltid trogen sina ord, vilket gör dem otroligt pålitliga.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Jungfrun & Jungfrun

Fördelar:

En positiv aspekt av Jungfrun-Jungfrun-relationen är att de är förvånansvärt rationella. De håller ihop genom både med- och motgångar. Om det inträffar någon svårighet i deras liv, eller om de blir sexuellt inkompatibla på grund av en minskning i någon av deras libidon, kommer de att stötta varandra och vara ett stöd för varandra. Den främsta anledningen till detta är att de längtar efter stabilitet mer än något annat.

Nackdelar:

Det har dock också observerats att även om deras värden matchar perfekt i en Jungfrun-Jungfrun-relation, matchar inte mycket annat lika väl, eller åtminstone inte i samma utsträckning. Deras åsikter och syn på människor, saker och händelser kan variera kraftigt, vilket är något som kan sätta käppar i hjulet. De kan ha svårt att anpassa sig till varandras känslor eller yrkesmässiga åtaganden, särskilt om deras yrken är helt olika.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Jungfrun & Jungfrun

Det bästa med en Jungfrun-Jungfrun-kompatibilitet är att de håller ihop genom både med- och motgångar. Till exempel, om det inträffar någon svårighet i deras liv, eller om de blir sexuellt inkompatibla på grund av en minskning i någon av deras libidon, kommer de att stötta varandra och vara ett stöd för varandra. Den främsta anledningen till detta är att de längtar efter stabilitet mer än något annat. Jungfrun-Jungfrun-kompatibiliteten skulle dock bli ännu bättre om de försökte förstå varandra på en djupare nivå och hjälpa varandra att lösa sina individuella problem.

För att sammanfatta ger en relation mellan två Jungfrun-tecken en stark grund för kompatibilitet, men det är viktigt att de arbetar tillsammans för att övervinna de utmaningar som kan uppstå. Genom att fokusera på kommunikation, anpassning och en djupare förståelse för varandra kan Jungfrun-Jungfrun-relationen blomstra och bli en stabil och kärleksfull partnerskap.

Mer Information Om Jungfrun

Jungfrun Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Jungfrun SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Jungfrun.

Kända JungfrunInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Jungfrun.

Jungfruns KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Jungfrun.

Jungfrun Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars