• Hem
  • >
  • Artiklar
  • >
  • Relationer
  • >
  • Jungfrun Och Vattumannen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Jungfrun Och Vattumannen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Jungfrun Stjärntecken
Vattumannen Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Jungfrun & Vattumannen

30 %
Current Progress
Current Progress

Både Jungfrun och Vattumannen dras mot idealism, en gemensam egenskap som kommer från deras ömsesidiga attraktion från början. På samma sätt dras Vattumannen och Jungfrukvinnan mot varandras optimistiska kvaliteter som gör deras förhållande starkt som en solid klippa, eftersom båda lär sig av varandra.

De tror på att förändra världen och bringa positiv förändring i livet för dem omkring dem, på sina egna individualistiska sätt. Medan Jungfrun kommer att gå till jordens ände för att hjälpa någon som behöver det, kommer Vattumannen att sträva efter att göra progressiva utvecklingar i samhället.

Sexliv Mellan Jungfrun & Vattumannen

5%
Current Progress
Current Progress

Detta är på inget sätt ett enkelt sexuellt förhållande och om inte något starkt stöd ges av deras födelsekartor kommer Jungfrun och Vattumannen sällan att attraheras till varandra tillräckligt för att starta ett sexuellt förhållande överhuvudtaget. Deras naturer har svårt att stödja varandra, de är båda intellektuella men på helt olika sätt, och de kommer förmodligen att förstöra alla chanser till ett bra sexliv genom att överanalysera allt, vardera i sin egen riktning.

Vattumannen håller verkligen fast vid sin spontanitet, men vem kan säga vad "spontanitet" egentligen betyder? De är rationella när det gäller sex och ändå spontana? Det låter konstigt, eller hur? Sanningen är att de väljer när de ska vara spontana och deras intellektuella styrka ger dem ofta bilden av spontanitet eftersom de har sett resultatet snabbare än andra, "inte så spontana" människor. Detta kan förstöra deras sexliv, eftersom Jungfrun är en av dessa personer och kommer vanligtvis att tänka länge och hårt om att starta ett sexuellt förhållande.

Övertänkande är en riktig avtändning för Vattumannen, även om de också gör det, men i en snabbare takt, och de kommer sällan att tycka att Jungfruns analys är sexig på något sätt. Den blyga, eftertänksamma och känsliga Jungfrun kommer att ha svårt att förstå sin nakna, konstiga och ofta alltför snabba Vattumanpartner. Det är nästan säkert att ingen av dem kommer att ha tillräckligt med tålamod för att bygga upp sitt sexliv med någon så annorlunda från vad de behöver.

Kommunikation Mellan Jungfrun & Vattumannen

40%
Current Progress
Current Progress

Jungfrun styrs av Merkurius och har en formbar modalitet vilket ger den en föränderlig, rörlig och anpassningsbar natur. Vattumannen har inga problem med att hantera Merkurius i de flesta situationer och kommer säkerligen att gilla denna anpassningsbara egenskap hos Jungfrun. Som ett fixerat tecken är Vattumannen vanligtvis fast i sina sätt och detta kan vara svårt att hantera för någon som är så villig att offra sin lycka, som Jungfrun. Deras kommunikation bör för det mesta vara bra och deras samtalsämnen liknande. De kommer att dela intresse för många saker och vanligtvis vara upphetsade över liknande detaljer.

Däremot tillhör de de mest olika elementen av alla - jord och luft. Som ett jordtecken kan Jungfrun vara mycket långsam, alltför noggrann och sällan inspirerad nog för Vattumannen att ens känna behovet av att dela sina idéer med dem. Å andra sidan kan Vattumannen verka orealistisk eller rent av galen för sin Jungfrupartner.

Det bästa sättet för Jungfrun och Vattumannen att fungera och vara nöjda med sitt förhållande är att ta varandra på tillräckligt stort allvar. Med Jungfruns uppmärksamhet på detaljer kan alla planer för Vattumannens lysande sinne bli verklighet. Deras kommunikation kan vara knepig och bristen på medkänsla som Vattumannen lider av kommer ibland att skada Jungfrun, men de har fortfarande en stor möjlighet att förena sina sinnen och bilda en universell intelligens som är kapabel att skapa vad som helst överhuvudtaget.

Vänskap Mellan Jungfrun & Vattumannen

40%
Current Progress
Current Progress

Vänskapen mellan Jungfrun och Vattumannen är förbunden av deras rationalitet. Detta är grunden för deras förtroende eftersom de finner det förbryllande att inte lita på sina partners. Jungfrun kan ha svårt att lita på människor från början, men med Vattumannen kommer de snabbt att känna att de kan lita på dem utan tvekan. I en vänskap mellan Jungfrun och Vattumannen kan de ibland glida isär på grund av sina personligheter, som är ganska olika från början. För att förhindra detta måste de anstränga sig i sin vänskap och acceptera varandra för vad de är.

När det gäller Vattumannen kan de vara ganska orimliga, envisa och egensinniga ibland. Båda parterna måste förbli passionerade och engagerade i att uppnå sina mål. Jungfrun, å andra sidan, kan anpassa sig till de flesta sociala miljöer. Vänskapskompatibiliteten mellan Jungfrun och Vattumannen kan ses i det faktum att Jungfrun inte har något emot att hjälpa Vattumannen, förutsatt att deras ansträngningar erkänns och uppskattas på rätt sätt. Konflikter mellan dessa vänner inträffar sällan. Även om de gör det hjälper Jungfruns föränderlighet dem snabbt att lösa dessa problem.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Jungfrun & Vattumannen

Fördelar:

Både Jungfrun och Vattumannen är mycket intelligenta och skarpa individer. Den mentala sidan av deras förhållande kommer att vara dess största tillgång och dess största styrka. De kommer aldrig att få slut på ämnen att prata om och deras kommunikation kommer alltid att vara upplysande och upphetsande för båda parterna.

Det bästa med Jungfru och Vattumannens förhållande är att även om de har vissa likheter kommer olikheterna i deras personligheter också att bidra till deras förhållande. De kan lära av varandra och en av dem kommer att växa genom att hjälpa den andra att lyckas. Båda har starka ambitioner och kommer inte att ge upp för att uppfylla sina drömmar.

Ingen av de två kommer att känna behovet av att skynda på förhållandet och kommer att låta saker och ting utvecklas naturligt.

Nackdelar:

Vattumannens oförutsägbarhet kan ibland bli för mycket för den stabila Jungfrun. Den senare gillar att ha kontroll över sitt liv, medan den förre trivs med överraskningar och impulsivitet. Detta kommer troligen att tända gnistor i deras förhållande från början.

Medan Jungfrun tror på att vara realistisk, kan deras beteende verka pessimistiskt för den oerhört idealistiska Vattumannen. Detta kommer att leda till konflikter mellan Jungfrun och Vattumannen, eftersom Jungfrun kommer att bli frustrerad över sin partners oförmåga att bedöma verkligheten.

Deras kompatibilitet på lång sikt ser verkligen svår ut att upprätthålla, men de kan definitivt arbeta mot att få sitt förhållande att blomstra i framtiden. De kan ha vissa meningsskiljaktigheter, men kan oftare än inte också lösa dem.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Jungfrun & Vattumannen

Denna jord- och luftkombination kommer att vara svår att vårda på lång sikt. Den kontroll som Jungfrun kräver kan leda till att Vattumannen känner sig instängd i förhållandet. Om Jungfrun dock lär sig att släppa lite på kontrollen och Vattumannen minskar sin spontanitet något, har detta förhållande definitivt tillräckligt med förståelse för att gå hela vägen.

Mer Information Om Jungfrun

Jungfrun Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Jungfrun SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Jungfrun.

Kända JungfrunInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Jungfrun.

Jungfruns KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Jungfrun.

Jungfrun Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Vattumannen

Vattumannen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vattumannen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vattumannen.

Kända VattumannenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vattumannen.

Vattumannens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vattumannen.

Vattumannen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars