Vågen Och Vädur Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Vågen Stjärntecken
Vädur stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Vågen & Väduren

60 %
Current Progress
Current Progress

När ett lufttecken möter ett eldtecken, som när Vågen träffar Väduren, är deras förening alltid spännande, passionerad och intensiv. Det kan antingen leda till att vinden fläktar lågorna, vilket leder till ömsesidig tillväxt, eller så kan det leda till att båda dessa element förstörs på grund av deras strävan efter att hävda makt över varandra.

En kärleksmatch mellan en Vädurman och en Vädurkvinna, och även i föreningen mellan en Vädurman och en Vädurkvinna, kan vara framgångsrik om de är vänskapliga och kärleksfulla mot varandra. De kan då växa från en nivå till nästa och bygga upp en avundsvärd relation tillsammans. Om de däremot försöker tvinga fram förändringar hos varandra kommer de att förstöra sitt band, som faktiskt har potential att gå hela vägen.

Sexliv Mellan Vågen & Väduren

80%
Current Progress
Current Progress

Även om Väduren och Vågen båda är tecken av maskulin natur, är de en ursprunglig opposition i zodiaken och presenterar en relation mellan Mars och Venus, planeter som ansvarar för vårt sexliv. När de inleder intima relationer förväntas all deras libido och eventuella problem med sexuella uttryck komma upp till ytan. Attraktionen de känner för varandra är stor, men deras tecken tillsammans presenterar ett passivt-aggressivt beteende i allmänhet och som par kan de ha en tendens att skada varandra i intima relationer.

Väduren, som styrs av Mars, är ett tecken för Saturnus försvagning och Vågen exalterar den, så deras största problem är bristen på känslor och dåliga gränser när det gäller sex. Saturnus kan kyla ner saker och ting lite för mycket och vara en utmaning att övervinna i deras försök att komma uppriktigt nära. När de knyter an genom äkta känslor och respekterar varandras gränser har de potential för ett mycket bra sexliv, eftersom Väduren ger initiativ och energi till obeslutsamma Vågen och lyfter deras libido och Vågen väcker Vädurens finess och lär dem hur man är osjälviska älskare och njuter av att tänka på sin partners tillfredsställelse.

Kommunikation Mellan Vågen & Väduren

55%
Current Progress
Current Progress

Trots eventuella konflikter som Vågen försöker undvika för det mesta, tjänar deras kommunikation oftast till att tillfredsställa den hungriga Solen hos en Vågen-partner, eller Vädurens hungriga Saturnus. Deras opposition täcker punkterna för försvagning och upphöjning av Saturnus och Solen, och detta visar sig främst i deras kommunikation och vardagliga funktionssätt. Detta innebär att deras roll i varandras liv är ganska enkel - Väduren behöver ständigt stärka sin Vågen-partner och visa hur duktig och modig de kan vara, medan Vågen tar på sig Vädurens partners ansvar och visar hur de ska nå ett visst mål. Allt detta kan vara ganska tröttsamt ibland, särskilt om en av dem har problem med detta villkorslösa rollspel, eller inte erkänner sin partners ansträngningar.

Oftast kommer de att prata om sina dagliga aktiviteter och händelser eftersom de inte delar många intressen. När de pratar om olika aktiviteter och människor hittar de ett gemensamt språk eftersom Väduren hjälper Vågen att inte vara besatt av andra och Vågen hjälper Väduren att förstå andra åsikter än sin egen. Deras kommunikation skulle kunna bli bra om de hade samma yrke eller åtminstone delade arbetsplats, eftersom det skulle täcka de grundläggande intressen de delar och ge dem mer utrymme att hitta mitten mellan sina åsikter.

Vänskap Mellan Vågen & Väduren

85%
Current Progress
Current Progress

Väduren styrs enligt astrologin av planeten Mars, symbolen för maskulinitet, och Vågen styrs å andra sidan av planeten Venus, symbolen för femininitet. Således är en Vädur och Vågen-kompatibilitet i vänskap uppenbar eftersom de två tecknen representerar en balans av energi.

Både Vågen och Väduren sägs vara starthjälparna för saker och ting, men de tenderar dock att arbeta i olika riktningar. Detta innebär att vänskapen mellan Väduren och Vågen kanske inte finner etiketten "vänner för evigt", men till dess att de är tillsammans kommer de att skapa oförglömliga stunder för sig själva. En verkligt anmärkningsvärd bedrift med denna förening är den harmoni de skapar.

Fördelar & Nackdelar Mellan Vågen & Väduren

Fördelar:

Vågens behov av harmoni och balans kommer alltid att omfamnas av Väduren. Samtidigt kommer den senares livlighet att få Vågen att känna sig avslappnad, glad och nöjd vid alla tillfällen. När båda stjärntecken väl är engagerade i förhållandet kommer de att göra allt i sin makt för att stärka det. Båda stjärntecknen är kända för att vara extremt passionerade och lojala, vilket gör deras band starkare och mer meningsfullt. Tillsammans kan de lära sig mycket om att vara tålmodiga och förstå varandras behov och känslor.

Nackdelar:

Det finns dock några nackdelar med detta förhållande som kan vara svåra att övervinna. Väduren har en tendens att vara rastlös och impulsiv, vilket kan oroa Vågen, som söker balans och stabilitet. Å andra sidan kan Vågens beslutsångest irritera Väduren, som föredrar att fatta snabba beslut och gå vidare.

Dessutom kan Vädurens självcentrerade natur ibland göra Vågen känna sig ignorerad eller undervärderad, och Vågen kan ibland uppfattas som överdrivet beroende av Vädurens bekräftelse och uppmärksamhet. Detta kan leda till konflikter och missförstånd mellan de två tecknen, särskilt om de inte är villiga att kompromissa och anpassa sig efter varandras behov.

Slutligen kan deras olika sociala natur också skapa problem i förhållandet. Väduren älskar att vara i centrum för uppmärksamheten och vara aktiv och engagerad i sociala sammanhang, medan Vågen föredrar att iaktta och analysera från sidan. Detta kan leda till att de känner sig missanpassade i varandras världar och kan skapa en känsla av separation och ensamhet i förhållandet.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Vågen & Väduren

Sammanfattningsvis kan ett förhållande mellan Väduren och Vågen vara både utmanande och givande. Om de båda är villiga att arbeta på sina skillnader och lära sig att balansera varandras styrkor och svagheter, finns det stor potential för en djup och varaktig kärlekshistoria. Men om de inte kan hitta en gemensam grund och anpassa sig till varandras behov, riskerar de att driva isär och söka efter mer kompatibla partners.

Mer Information Om Vågen

Vågen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vågen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vågen.

Kända VågenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vågen.

Vågens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vågen.

Vågen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Vädur

Vädur Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vädur SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vädur.

Kända VädurInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vädur.

Vädurens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vädur.

Vädur stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars