Vågen Och Kräftan Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Vågen Stjärntecken
Kräftan Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Vågen & Kräftan

30 %
Current Progress
Current Progress

När Vågen och Kräftan möts är det en perfekt match av charm och omtänksamhet. Vågens balanserade natur lockar Kräftan, som ofta kan vara blyg och känslosvängande. Samtidigt uppskattar Vågen Kräftans vänliga och omtänksamma sida. Visst finns det skillnader i deras personligheter, men om de hanterar dessa olikheter med omsorg kan de växa som individer och bygga ett starkt band tillsammans.

Både Vågen och Kräftan söker efter trygghet och pålitlighet i sina relationer, och de hittar detta hos varandra. Det är dock viktigt att ge varandra tillräckligt med utrymme för att förstå och acceptera varandras unika egenskaper, för att deras relation ska blomstra.

Sexliv Mellan Vågen & Kräftan

40%
Current Progress
Current Progress

På ytan kan Vågen och Kräftan verka långt ifrån varandra, särskilt när det kommer till deras sexliv. Båda tecknen har svårt att förhålla sig till Mars, vilket kan leda till brist på passion och initiativ. Men Vågens taktfulla och försiktiga natur kan lugna Kräftan, mycket tack vare Saturnus inflytande i Vågen. Trots att vissa initiativ kan saknas, finns det en chans att deras sexliv fungerar mycket bra om de tillbringar tillräckligt med tid tillsammans.

Problemet med deras sexuella kontakt ligger främst i deras element: Kräftan tillhör vattenelementet, medan Vågen är ett lufttecken. Kräftan kan ha svårt att anpassa sig till luftens snabbhet, och deras preferenser för sexuell intimitet kan skilja sig åt. För att deras sexliv ska fungera bäst bör de utgå från en stark vänskap där känslor och attraktion redan finns.

Kommunikation Mellan Vågen & Kräftan

50%
Current Progress
Current Progress

Som tecken som styrs av Venus och Månen kan man anta att deras relation på ett sätt är väldigt viktig. Även om Libra ansvarar för Venus övre, andliga natur är det fortfarande ett tecken för relationer och Månen kommer bara att betona behovet av närhet och harmoni. Deras kommunikation kommer inte att vara alltför svår, men det finns en chans att de inte delar många intressen eller respekterar varandra tillräckligt mycket för att den ska ha verklig kvalitet.

Deras största problem kan dyka upp om de börjar göra orealistiska planer tillsammans. Kräftans förväntningar med Stenbocken som motsatt tecken skulle vara extremt praktiska och strikta. Vågen exalterar visserligen Saturnus, men det är inte ett jordtecken, och vanligtvis stannar de på idéernas område istället för ett praktiskt tillvägagångssätt för materialisering. Kräftan förstår inte hur någon kan vara så långt från verkligheten och detta skulle kunna leda till en märklig passiv konflikt som skulle kunna äventyra hela deras relation. Kräftan måste inse att Vågen har sin plats bland lufttecknen, inom idéernas område - inte nödvändigtvis deras förverkligande.

Vänskap Mellan Vågen & Kräftan

20%
Current Progress
Current Progress

Bandet mellan Kräftan och Vågen är ljuvligt. Men det finns en chans att det blir surt om de inte är försiktiga. Samtidigt som gemensamma drag stärker det här paret hotar olikheter att skilja dem åt. För det första är Kräftan en total introvert person. De älskar att vara hemma och att uppföra en familj. Liksom krabban föredrar de bekvämligheten i sitt skal. Om de kunde skulle kräftan bära med sig sitt hem vart de än går. Vågen, å andra sidan, är en social krypskytt. Personligheten i Vågen är själva sinnebilden av en extrovert personlighet.

De älskar att umgås med sin stora krets av vänner och bekanta. Kräftan är tystlåten och lynnig. Vågen är frispråkig och gladlynt. I det här avseendet är parterna i kräftans och vågans vänskap som natt och dag. Skillnader, när de inte omfamnas av båda, slutar med att bli en riktig öm punkt i vänskapen mellan Kräftan och Vågen. När Libra vill prata ut saker och ting är Kräftan benägen att dölja sina sanna känslor.

Fördelar & Nackdelar Mellan Vågen & Kräftan

Fördelar:

Fördelar med förhållandet mellan Vågen och Kräftan: Kräftan gillar att bygga ett hem, medan Vågen gillar att dekorera det med vackra materiella ting. Båda tecknen älskar att ta hand om varandra och skapa en harmonisk och välbalanserad atmosfär i deras relation. När det gäller kommunikation kan Vågen vara mycket diplomatisk och hjälpa till att lösa konflikter och missförstånd, medan Kräftan är lojal och stöttande mot sin partner.

Vågen och Kräftan kan också komplettera varandra väl i fråga om känslomässiga och intellektuella behov. Vågen kan hjälpa Kräftan att se saker från olika perspektiv och ge dem råd, medan Kräftan kan ge Vågen den känslomässiga säkerhet och omhändertagande de behöver för att känna sig älskade och värderade.

Nackdelar:

Nackdelar med förhållandet mellan Vågen och Kräftan: En av de största utmaningarna för detta par kan vara deras olika personligheter. Vågen är social och utåtriktad, medan Kräftan är mer introvert och hemmakär. Detta kan leda till konflikter om hur de spenderar sin tid tillsammans och med andra människor.

En annan potentiell svårighet är att både Vågen och Kräftan kan vara mycket känsliga och undvika konflikter till varje pris. Detta kan göra det svårt för dem att uttrycka sina känslor och behov öppet och ärligt, vilket kan leda till att missförstånd och problem får växa under ytan.

Slutligen kan båda tecknen vara ganska beslutsångestfyllda, vilket kan göra det svårt för dem att ta viktiga beslut tillsammans. Kräftan kan vara känslomässigt påverkad och svår att övertyga, medan Vågen kan vara rädd för att göra fel val och skapa obalans i deras relation.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Mer Information Om Vågen

Vågen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vågen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vågen.

Kända VågenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vågen.

Vågens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vågen.

Vågen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Kräftan

Kräftan Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Kräftan SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Kräftan.

Kända KräftanInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Kräftan.

Kräftans KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Kräftan.

Kräftan Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars