Vågen Och Fiskarna Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Vågen Stjärntecken
Fiskarna Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Vågen & Fiskarna

30 %
Current Progress
Current Progress

När Vågen och Fiskarna inleder en romantisk relation, blir den ofta lättsam, smidig och vänlig. Båda tecknen undviker konflikter så mycket som möjligt och är därför mindre benägna att uppmuntra till eldiga bråk.

Vågens charm och lojalitet kommer att attrahera vattentecknet och Fiskens hängivenhet och engagemang kommer att få Vågen att falla för honom/henne på en gång. Både Vågen och Fiskarna tar romantik på allvar och kommer aldrig att leka med någons känslor. Därför kommer en relationskompatibilitet mellan dem att vara gripande och ha stor vikt i båda deras liv.

Sexliv Mellan Vågen & Fiskarna

50%
Current Progress
Current Progress

Luft och vatten, Vågen och Fiskarna verkar inte ha nästan ingenting gemensamt. Vi får dock inte glömma deras koppling genom Venus, som är Vågens härskare och som är upphöjd i Fiskarna. Eftersom de rör vid varandra genom denna sensuella, kärleksfulla planet kan de finna sann sexuell tillfredsställelse tillsammans.

De kan båda vara osjälviska älskare som bryr sig mer om sin partners tillfredsställelse än sin egen. Ömhet bör inte vara ett problem här, för ingen av dessa partners kommer att gilla för mycket aggression och råhet ändå. De kan upptäcka många olika sexuella preferenser som de inte var medvetna om tidigare, genom en förbindelse av mycket olika naturer.

Kommunikation Mellan Vågen & Fiskarna

5%
Current Progress
Current Progress

I många fall kommer Vågen att värna om optimismen och den barnsliga naiva naturen hos sin Fiskarpartner. Tyvärr kommer de ofta att vilja hjälpa dem att växa och förändra vem de är så att de kan bli "lyckligare". Problemet här ligger i det faktum att Vågen inte vet eller försöker förstå vad som skulle göra Fiskarna riktigt lyckliga. Detta är en grundläggande brist på respekt och det kan förstöra grunden för hela deras relation. Den största utmaningen här är att förbli i ett respektfullt band, hur galen Fiskarna än kan verka för sin Vågen-partner, eller hur stel och tråkig Vågen än kan verka för Fiskarna.

Deras kommunikation kan vara inspirerande så länge de inte försöker förändra varandra, förklara för varandra hur de ska tänka eller känna i vissa situationer, eller ännu värre, lära varandra hur de ska bete sig. Fiskarnas partner kan vara ganska direkt och spontan och detta kan äventyra den bild som Vågen försöker upprätthålla i andras ögon. Om de finner varandras handlingar inspirerande på något sätt kan de kanske nå en punkt där de verkligen kommer att kommunicera utan problem.

Vänskap Mellan Vågen & Fiskarna

35%
Current Progress
Current Progress

Vågen och Fiskarna har olika modaliteter, med Vågen som kardinaltecken och Fiskarna som föränderliga tecken. I en vänskap mellan dessa två tecken tar Vågen ofta initiativet och kommer med nya idéer, medan Fiskarna analyserar dessa projekt och hjälper Vågen att planera för dem. Båda tecknen kommer överens bra och kan visa sig vara mycket hjälpsamma för varandra.

Vänskapskompatibiliteten mellan Vågen och Fiskarna är stark, eftersom Vågen är spontan och energisk och gillar att göra det de vill, medan Fiskarna inte har något emot att sitta i baksätet och njuta av åkturen lika mycket som sin partner. Deras gemensamma intresse för att arbeta för samhället och människorna runt omkring dem är en av de bästa aspekterna av deras relation.

En utmaning i deras vänskap är dock att både Vågen och Fiskarna kan vara dåliga på att fatta beslutsamma beslut. Vågens obeslutsamhet syns tydligt i deras tendens att hoppa från en sak till en annan i jakt på spänning. Fiskarna, å andra sidan, tenderar att följa sina partners vägar istället för att bestämma själva. Detta kan göra Vågen-Fisken-vänskapen något frustrerande för båda.

Fördelar & Nackdelar Mellan Vågen & Fiskarna

Fördelar:

De idéer och uppfinningar som föreslås av Vågen accepteras och uppskattas gärna av Fiskarna. Både Fiskarna och Vågen är milda själar som vill hjälpa människor och djur, vilket bygger upp en känsla av tillit och förståelse mellan dem. När de har en oenighet eller misslyckas med att förstå varandra tar det inte lång tid för dem att lämna det bakom sig och gå vidare med sin relation.

Nackdelar:

Eftersom de bärs upp av luft respektive vatten misslyckas Vågen och Fiskarna ofta med att hitta en gemensam grund. Vågens ständiga obeslutsamhet kan ibland vara för mycket att hantera för Fisken. Behovet av acceptans som brinner så starkt i Vågen bådar inte gott hos Fisken. Fiskarnas självmedlidande kan också skapa sprickor i bandet mellan dessa två tecken. Det är svårt för dem att upprätthålla ömsesidig respekt och beundran samtidigt som de accepterar varandra med sina framträdande svagheter.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Vågen & Fiskarna

Detta förhållande kommer säkerligen inte att kunna definieras av en smidig båttur längs lugna vatten. Istället kommer det att träffas av hotfulla vågor med täta mellanrum, där kopplingen mellan de två berörda parterna kommer att testas gång på gång.

Mer Information Om Vågen

Vågen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vågen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vågen.

Kända VågenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vågen.

Vågens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vågen.

Vågen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Fiskarna

Fiskarna Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Fiskarna SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Fiskarna.

Kända FiskarnaInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Fiskarna.

Fiskarnas KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Fiskarna.

Fiskarna Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars