Vädur Och Vågen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Vädur stjärntecken
Vågen Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Vädur & Vågen

60 %
Current Progress
Current Progress

Kärleksmatchen mellan en Vädur man och en kvinna med stjärntecknet Vågen kan vara en utmaning. Eld och luft är fantastiska partners och bäst kompatibla par, endast när allt annat runt omkring dem är kontrollerat. Medan luft kan hålla en eld brinnande kan den också vara orsaken till att den går av. Om man utvecklar denna analogi kan Väduren och Vågen bli fantastiska partners om de befinner sig i rätt fas i livet.

De kan båda växa tillsammans och dela ljus och värme med alla runt omkring dem. Eller så kan de vara anledningen till att allt i deras väg bränns till aska. Hur som helst, när de väl har hittat varandra blir det svårt för Väduren att stanna länge utan Oxen. Dessutom, med tanke på hur övertygande och karismatisk Väduren kan vara, kommer Väduren att ha ganska svårt att motstå dem. Det i sig är en romantik som väntar på att blomma upp även för en man med Vågen och Vädurskvinnan i ett förhållande.

Sexliv Mellan Vädur & Vågen

80%
Current Progress
Current Progress

Även om Väduren och Vågen båda är tecken av maskulin natur är de en ursprunglig opposition i zodiaken och presenterar ett förhållande mellan Mars och Venus, planeter som ansvarar för vårt sexliv. När de inleder intima relationer förväntas all deras libido och eventuella problem med sexuella uttryck komma upp till ytan. Attraktionen de känner för varandra är stor, men deras tecken tillsammans presenterar ett passivt-aggressivt beteende i allmänhet och som par kan de ha en tendens att skada varandra i intima relationer.

Väduren, som styrs av Mars, är ett tecken för Saturnus försvagning och Vågen upphöjer den, så deras största problem är bristen på känslor och dåliga gränser när det gäller sex. Saturnus kan kyla ner saker och ting lite för mycket och vara en utmaning att övervinna i deras försök att komma uppriktigt nära. När de knyter an genom äkta känslor och respekterar varandras gränser har de potential för ett mycket bra sexliv, eftersom Väduren ger initiativ och energi till obeslutsamma Vågen och lyfter deras libido och Vågen väcker Vädurens finess och lär dem hur man är osjälviska älskare och njuter av att tänka på sin partners tillfredsställelse.

Kommunikation Mellan Vädur & Vågen

55%
Current Progress
Current Progress

Bortsett från eventuella konflikter som Vågen försöker fly från för det mesta, tjänar deras kommunikation oftast till att mata Vågens partners hungriga Sol eller Vädurens hungriga Saturnus. Deras opposition täcker punkterna för försvagning och upphöjning av Saturnus och Solen, och detta visar sig främst i deras kommunikation och vardagliga funktionssätt. Detta innebär att deras roll i varandras liv är ganska enkel - Väduren behöver hela tiden boosta sin Vågen-partner och visa hur duktig och modig de kan vara, medan Libra tar på sig Vädurens partners ansvar och visar hur de ska nå ett visst mål. Allt detta kan vara ganska tröttsamt ibland, särskilt om en av dem har problem med detta villkorslösa rollspel, eller inte erkänner sin partners ansträngningar.

Oftast kommer de att prata om sina dagliga aktiviteter och händelser eftersom de inte delar många intressen. När de pratar om olika aktiviteter och människor hittar de ett gemensamt språk eftersom Vågen hjälper Väduren att inte vara besatt av andra och att förstå andra åsikter än sin egen. Deras kommunikation skulle kunna bli bra om de hade samma yrke eller åtminstone delade arbetsplats, eftersom det skulle täcka de grundläggande intressen de delar och ge dem mer utrymme att hitta mitten mellan sina åsikter.

Vänskap Mellan Vädur & Vågen

85%
Current Progress
Current Progress

Väduren styrs enligt astrologin av planeten Mars, symbolen för maskulinitet, och Libra styrs å andra sidan av planeten Venus, symbolen för femininitet. Således är en Vädur och Vågen-kompatibilitet i vänskap självklar eftersom de två tecknen representerar en energibalans. Både Vågen och Väduren sägs vara starthjälparna för saker och ting, men de tenderar dock att arbeta i olika riktningar. Detta innebär att Vädurens och Libras vänskap kanske inte hittar "vänner för evigt"-märkningen, men tills de är tillsammans kommer de att skapa oförglömliga stunder för sig själva. En verkligt anmärkningsvärd bedrift med denna förening är den harmoni de skapar.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Vädur & Vågen

Fördelar:

Som vi redan har diskuterat om dessa stjärntecken är det inget alternativ för Väduren och Vågen att hålla sig borta från varandra när de väl har upptäckt varandra. Väduren och Vågen kommer alltid att finna en eterisk dragning och attraktion till varandra. Vad väldigt få människor vet är att denna dragningskraft och attraktion gör att det blir ett mycket framgångsrikt förhållande. Eftersom de finner sig vansinnigt bundna kommer de att hitta sätt att förändra sig själva, för att passa varandra.

Kort sagt, det finns ingen skillnad som är tillräckligt stor för att hålla dessa två borta från varandra. Båda tecknen är lätt romantiska och föredrar att se romantiken i vardagen. Det här är paret som man kommer att se, och som går till jobbet tillsammans. Eller lagar middag tillsammans, eller turas om att skjutsa barnet till skolan. Om det går rätt till kommer detta par att vara en ledstjärna för sin omgivning. De visar dem kärlekens ljus och ger dem medkänslans värme.

Nackdelar:

Stjärntecken är drivna av naturen. Naturen hos dessa två stjärntecken Vågen och Väduren är mycket olika varandra. Medan den ena strävar efter att ge värme, strävar den andra efter att kyla ner saker och ting. En obalans i denna ekvation kan leda till stora klimatförändringar som forskarna fortfarande arbetar med att reda ut! Skämt åsido, ett bråk mellan dessa två tecken kan eskalera från bål till skogsbrand på nolltid.

Mer än så kommer den mer aggressiva Väduren att försöka köra över den konfrontationshatande Vågen. Den balanserade Vågen kan ta kål på den entusiastiska Väduren. På det hela taget, även om dessa två tecken kommer att vara galet förälskade och attraherade av varandra, kommer de inte att vara rätt för de två individerna i förhållandet. Båda kan ge upp självutveckling eftersom det är för tröttsamt att förklara för sin partner varför de behöver lära sig något nytt. De kanske båda slutar att göra saker tillsammans, eftersom den andra har ett annat sätt att göra det på, som de inte uppskattar. Alla dessa saker kan döda ett förhållande.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Vädur & Vågen

Sammanfattningsvis bör dessa två tecken helst försöka hålla sig borta från varandra. Men om de upptäcker varandra och ser attraktion som de bara är naturligt böjda att känna, så måste de hålla det i schack ett tag. Tills de har funderat på varandra, vet var de befinner sig i sina liv och diskuterar utsikterna för förhållandet.

Att ge sig in i något med blind entusiasm eller att väga pragmatiska faktorer enbart hjälper inte. Båda tecknen behöver gräva djupare och fundera på hur de skulle reagera på saker och ting innan de agerar på förhållandet.

Mer Information Om Vädur

Vädur Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vädur SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vädur.

Kända VädurInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vädur.

Vädurens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vädur.

Vädur stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Vågen

Vågen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vågen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vågen.

Kända VågenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vågen.

Vågens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vågen.

Vågen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars