Vädur Och Oxen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Vädur stjärntecken
Oxen Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Vädur & Oxen

60%
Current Progress
Current Progress

Både Vädurens man och Oxen-kvinnan är granne med varandra i zodiaken. Därför har båda en unik känsla av ungdomlighet och energi i sina personligheter, eftersom de representerade födelse och tidig barndom på grund av sin placering bland tecknen. Det är därför de har en förståelse för varandra och kan knyta an på en inneboende nivå.

Både Väduren och Tyren är kraftfulla och viljestarka, om än på sina egna sätt. Väduren styrs av Mars, medan Oxenstyrs av Venus. Dessa två planeter utgör alltid ett vackert romantiskt par.

Skillnaderna är dock många mellan väduren och tjuren. De är inte naturligt kompatibla med varandra, och om de vill att förhållandet ska fungera på lång sikt måste de vara villiga att investera i varandra och deras band. Föreningen mellan en Oxenman och en Vädurskvinna kan också behöva hitta sin väg mot ett lyckat förhållande.

Sexliv Mellan Vädur & Oxen

60%
Current Progress
Current Progress

Det faktum att Väduren styrs av Mars och Tyren av Venus visar oss genast hur sexuella dessa tecken är. Båda planeterna är i samband med fysiska relationer, men deras största skillnad ligger i deras slutmål när det gäller sex.

Väduren i sin grova form styrs av en enkel instinkt, behovet av artens fortsättning och överföringen av genetiskt material till nästa generation. Å andra sidan handlar Oxen bara om tillfredsställelse. De anser inte ens att orgasm är en så stor sak om de njuter av hela den sexuella upplevelsen. För att tillfredsställa Oxen måste du vara känslomässigt engagerad, mild och passionerad på samma gång och villig att lägga ner tid och ansträngning på sexkonsten. Vädurens representanter blir oftast nöjda med att ha sexuella relationer överhuvudtaget. Detta gäller både manliga och kvinnliga representanter för tecknet.

För deras ömsesidiga tillfredsställelse är det absolut nödvändigt för Väduren att utveckla ett atypiskt känselspröt och arbeta med sin sensualitet för att hålla sin Oxen lycklig. Låt oss också komma ihåg att Oxen är ett fast tecken, ganska fast i sina sätt, och när det gäller sexuell tillfredsställelse kommer de sällan att kompromissa och nöja sig med mindre än perfekt.

Kommunikation Mellan Vädur & Oxen

40%
Current Progress
Current Progress

Det är ganska uppenbart att Väduren och Oxen båda har horn. Detta är en bild som du definitivt bör ha i åtanke när du analyserar deras kommunikationsförmåga. De är inte bara båda envisa, utan de är inte ens envisa på ett liknande sätt för att dela med sig av viss förståelse.

Vädären tar tag i sin övertygelse och släpper helt enkelt inte taget. De kommer att sparka och skrika (bokstavligen) tills de övertygar Oxen om att de har rätt om något (betrakta det som den minsta sak i hela universum). När Oxen märker detta Vädurens beteende gräver de ner sig. De rör sig inte. Aldrig. De besitter inte ens ljudkänsla. Du kan nästan förvänta dig ett djupt röstat "muh" när de blir mer och mer irriterade. Deras axlar går upp, deras ögonbryn gör ett "M" och de står helt enkelt där och irriterar sin Vädurspartner ännu mer.

Vem kan vara så omänsklig att bara stå där och inte lyssna på ett ord som deras älskade säger i denna höga ton? Oxen kan det. Inte på grund av ilskan, utan för att de faktiskt är för känsliga för att hantera den här typen av beteende. Oxen ser aldrig ut att vara för känslig. Deras Venusroll är jordad och stark, men detta är ett tecken där månen är exalterad, Uranus faller och Mars är i nackdel. Du kan föreställa dig hur den här personen kan reagera på skrik och aggressioner av alla slag.

Deras intellekt är inte alls ett problem. Om de kan hitta en väg genom dessa hårdnackade konflikter är det ingen skillnad om de är intelligenta eller dumma eftersom de måste älska varandra väldigt mycket.

Botemedlet för detta tillstånd finns naturligtvis i mitten. Oxen måste sätta starka gränser och agera säkert från den säkra zon de har skapat och Vädur måste ta ett steg tillbaka och sänka rösten, bara lite grann. Detta skulle vara en bra plats att börja på.

Vänskap Mellan Vädur & Oxen

40%
Current Progress
Current Progress

Väduren jonglerar dock med att vara extrovert och introvert, en Oxen är en stringent introvert. Det är helt enkelt väldigt svårt för de två tecknen att utveckla en likhet för varandra i första hand. Vänskapsbandet, när det kärvar mellan Oxen och Vädurar, är dock ett tecken på balans. Medan Oxen med hjälp av sitt lugn kan hjälpa Väduren att kontrollera sin vildmark, kan Väduren å andra sidan tillföra en viss grad av impulsivitet och äventyr i Oxens liv. Den feminina Oxen och den maskulina Väduren skapar en bra jämvikt för varandra och berikar därmed förenligheten mellan Väduren och Oxen.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Vädur & Oxen

Fördelar:

Vädurens stjärntecken är en livlig och livlig själ, medan Oxen är relativt stabil. Tjuren gillar inte för mycket buller, men är villig att ge Baggen stöd för att lysa och stiga upp. Detta tillför en vacker sorts balans till deras relation och gör den till en värdefull enhet för både Oxen och Vädur.

Väduren är en intensiv älskare. Oxen är en sensuell själ. Därför är deras band extremt passionerat och kommer att kännas spännande för dem båda vid varje steg på vägen. Deras fysiska intimitet kommer att vara hög och kemin de bygger upp med varandra kommer att föra dem närmare varandra.

Oxen kommer att attraheras av Ramens självförtroende och charm. Å andra sidan kommer Arian att dras till den lugna kraften och den oupphörliga ambitionen hos Taureans personlighet. Om de lyckas träffa rätt är detta en kombination som kan gå långt.

Nackdelar:

Väduren har medfödda ledaregenskaper. Det kan dock förvandlas till ett kontrollerande drag från tid till annan. Taurean, som hatar att bli beordrad av andra människor, kommer att finna detta extremt svårt att ta emot.

Å andra sidan kommer tjurens envishet att ändra sin ståndpunkt att frustrera Ariern i all oändlighet. Baggen vill alltid ha rätt. Därför kommer argumenten i den här horoskopkompatibiliteten inte att vara milda och subtila. Istället kommer de att flyta av handtaget och kan nå en ful nivå ganska snart. Väduren har ett eldigt temperament och medan Oxen är tillräckligt tålmodig, om det senare går ur kontroll, brinner det till raseri. Detta gör det ännu svårare för det här paret att ha en konstruktiv meningsskiljaktighet.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Vädur & Oxen

Den här kompatibiliteten mellan Väduren och Oxen kärleksmatch fungerar om båda parter är beredda att anpassa sig till varandra på några grundläggande fronter och att ha ett koppel över sina negativa egenskaper. Om och när de lyckas göra det kommer Väduren och Oxen-kompatibiliteten att sväva genom himlen, utan att bry sig om något i världen!

Mer Information Om Vädur

Vädur Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vädur SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vädur.

Kända VädurInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vädur.

Vädurens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vädur.

Vädur stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Oxen

Oxen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Oxen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Oxen.

Kända OxenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Oxen.

Oxens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Oxen.

Oxen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars