Vädur Och Fiskarna Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Vädur stjärntecken
Fiskarna Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Vädur & Fiskarna

40 %
Current Progress
Current Progress

Eld- och vattentecknen står i motsats till varandra på mer än ett sätt. Medan Väduren är djärv och blyg är Fiskarna blyga och söta. Stjärndiagrammet börjar med ett av dem, medan det andra plumpar ner sig i slutet av detsamma. I teorin kanske ett lyckligt och hälsosamt förhållande inte ser möjligt ut mellan Fiskarna och Väduren. Men om det odlas med omsorg och skarpsinne av båda parter kan det bilda en kärleksmatch som blir en inspiration för alla par i deras närhet.

Sexliv Mellan Vädur & Fiskarna

20%
Current Progress
Current Progress

Väduren och Fiskarna är två tecken som verkligen har svårt att knyta an till varandra. Början på allting ligger vid 0° av Väduren och deras slut vid 29° av Fiskarna. Deras anslutning är som en "liten död" som ger plats åt allt som är nytt, otämjt och oerfaret. Det är svårt för dem att knyta an, lika mycket som det är svårt för oss alla att transcendera, gå bortom vår fysiska kropp och bli ett med universum. Med detta sagt är det förståeligt hur svårt det är för deras sexuella naturer att acceptera varandra.

Väduren står för instinktivt sex. Fiskarnas tecken står för orgasm. Även om Väduren bryr sig om sin orgasm kommer de inte att göra en konst av den. Fiskarna tillfredsställer hellre sig själva än att vara med någon som inte förstår konsten att få orgasm. När de hamnar tillsammans kan det bli en tortyr för båda, eftersom de helt enkelt inte förstår vad var och en av dem behöver. Väduren skulle till och med ha viss framgång med att förstå behovet av ömhet och fysisk beröring, men det som Fiskarna vill ha är som ett ouppnåeligt underland som ingen behöver. Faktum är att de helt enkelt inte förstår vad det är de behöver. Väduren ser ut som ett oerfaret barn för sin Fiskarpartner, och även om detta kan öppna dörren för Fiskarna att gå in i detta förhållande, känns det inte så bra när de inser att detta inte är på väg att förändras.

Om de båda är tillräckligt öppna för att hitta sitt intima språk måste deras sexliv vara konstigt och kinky om de vill lyckas. Fiskarna kommer att känna sig kvävda i allt vanligt och mindre tillfredsställande än vad de vet att de förtjänar, medan Väduren vanligtvis inte är särskilt intresserad av att dela känslor hela natten och vakna upp på eftermiddagen.

Kommunikation Mellan Vädur & Fiskarna

70%
Current Progress
Current Progress

Väduren och Fiskarna skulle kunna hitta många saker att prata om om de öppnar upp för varandras stöd och råd. Även om de är intresserade av helt olika saker för det mesta är de ändå sammankopplade som granntecken och har ett sätt att luta sig mot varandra. Genom sin relation behöver de lära sig om sina egna svagheter och hur de kan laga dem för att bli kompletta. Det är inte precis som att de kompletterar varandra, men den effekt de har på varandra kan vara som den rätta medicinen.

Väduren har en tendens att inte se bakåt, ifrågasätta det förflutna eller vara för vass och snabb för sina relationer. De kan också ha ett ego med ett hagelgevär som väntar på att någon potentiell partner ska passera förbi och döda deras önskan att ens tänka på att dejta en Vädur, än mindre att vara seriös om en relation med dem.

Fiskarna är tillräckligt känsliga för att förklara för Väduren hur de ska mjukna upp men hålla sina gränser starka. Fiskarna representerar ett drömland för Väduren och de kan visa dem att de faktiskt kan ha ett uppdrag och ett högre syfte, istället för att bara jaga genom livet.

I gengäld kommer Vädurens partner att hjälpa sin Fiskarpartner att hitta sin grund. De kommer inte att vara så skonsamma om det, det är garanterat, men kan vara realistiska precis tillräckligt för att visa Fiskarna hur viktigt det är att ha initiativ och bygga upp något man drömmer om i den verkliga världen. Om de startar sin intima relation på dessa grunder kan de lätt upptäcka sin medelpunkt för andra segment av deras relation.

Om de inte är så öppna för förändring och inte är på jakt efter någon som hjälper dem att skapa kommer de knappast att dela många ämnen som de båda tycker är intressanta.

Vänskap Mellan Vädur & Fiskarna

75%
Current Progress
Current Progress

Vädurtecknet i astrologin styrs av planeten Mars medan Fiskarna å andra sidan styrs av planeten Jupiter. Mars inflytande håller Väduren stark och aktiv. Jupiters inflytande ger intensitet åt deras vänskap. Väduren kan hjälpa Fiskarna att förverkliga sina drömmar, och å andra sidan kan Fiskarna erbjuda en paus där Väduren kan visa upp den mjukare sidan av sin karaktär. Kort sagt kompletterar båda tecknen varandra väl i ett förhållande. Och eftersom de gör det är chansen alltid stor att deras vänskap förvandlas till något speciellt.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Vädur & Fiskarna

Fördelar:

Fördelar med förhållandet mellan Väduren och Fiskarna: Fiskarna är ett intuitivt tecken som gillar att förvänta sig det oväntade och njuter av oförutsägbarheten i varje situation. Effektivt sett tas Vädurens enorma spontanitet och risktagande instinkt emot mycket väl av fisken.

Fiskaren har en kolossal förståelse för drivkraften inom Vädurens man och kvinna, vilket sträcker sig till att stödja och uppmuntra Vädurens ambitioner i de flesta fall. Å andra sidan bygger eldtecknets styrka och mentala beslutsamhet en skyddskupol över den milda Fiskarens huvud. 

Den förstnämnda, som är insatt i Fiskarnas känsliga sida, försöker skydda dem från alla känslomässiga slag som kan komma i deras väg. Väduren och Fiskarna är granntecken och har därför kontakt med varandra på en inälvlig nivå, vilket bidrar till ett jämnt kommunikationsflöde mellan de två parterna.

Nackdelar:

Skillnaden i hur båda tecknen känner och uttrycker sina känslor kan vara den största nackdelen med just detta förhållande. Medan en Vädur har starka, väldefinierade och generellt sett stela känslor, gillar fisken att simma i olika känslomässiga vatten vid olika tillfällen.

Fiskarna kan inte fungera på en stabil känslomässig bandbredd och deras känslor för allt och alla tenderar att fluktuera från tid till annan. Detta skapar friktion mellan Vädurens man och Fiskens kvinna och vice versa och kan leda till en växande känsla av misstro i relationens kärna.

I svåra tider kommer ett eldigt utbrott från den stolta och svekfulla Väduren att ha en rungande känsla av smärta på Fiskens psyke. Samtidigt kan en Fisken-anländas ständiga känslomässiga beroende avskräcka Väduren från att drunkna i en flod av tårar och förväntningar.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Vädur & Fiskarna

Brist på förtroende inom förhållandet är det som kan leda till dess undergång. Väduren och Fiskarna måste, när de är tillsammans, se till att de formulerar ett starkt trossystem i sin ekvation. Om de två kan lyckas bygga upp en stark grund av tillit som deras relation kan falla tillbaka på i svåra tider kommer de att få ett band som sannolikt kommer att överleva de hårdaste tester som kastas i dess riktning.

Sammanfattningsvis kan Väduren och Fiskarna bygga ett inspirerande och unikt förhållande om de är villiga att arbeta med sina skillnader och fokusera på sina styrkor som kompletterar varandra. Det kan vara en utmanande match, men om de båda är engagerade i att utveckla förståelse och empati för varandra, kan de skapa en kärleksrelation som blir en inspiration för alla par i deras närhet.

Mer Information Om Vädur

Vädur Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vädur SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vädur.

Kända VädurInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vädur.

Vädurens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vädur.

Vädur stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Fiskarna

Fiskarna Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Fiskarna SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Fiskarna.

Kända FiskarnaInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Fiskarna.

Fiskarnas KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Fiskarna.

Fiskarna Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars