Kräftan Och Vågen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Kräftan Stjärntecken
Vågen Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Kräftan & Vågen

75 %
Current Progress
Current Progress

Vågen är ett harmoniskt tecken, medan Kräftan är ett givande tecken. Tillsammans bygger de en balanserad och pålitlig kärleksmatch och relation som har förutsättningarna att överleva långsiktigt. Vågen är en person som vill göra andra nöjda och vet hur man får dig att känna dig avslappnad. Det älskar Kräftan och känner sig attraherad av Vågen från början.

På samma sätt gör Kräftans kärleksfulla och vårdande natur att Vågen känner sig trygg och nöjd i relationen. De har vissa likheter som hjälper dem att bygga en stark koppling mellan dem. Men vissa skillnader kan påverka styrkan i den kopplingen över tid.

Sexliv Mellan Kräftan & Vågen

95%
Current Progress
Current Progress

På första anblicken kan Kräftan och Vågen verka vara ganska långt ifrån varandra. Båda tecknen har svårt att acceptera Mars, vilket leder till brist på passion och initiativ i deras sexliv. Emellertid kan Vågens taktfulla och försiktiga natur verkligen lugna Kräftan. Detta beror mest på att Saturnus, härskaren över Kräftans motsatta tecken, är upphöjd i Vågen. Även om initiativet kanske saknas, finns det en chans att Kräftan och Vågen kan fungera mycket bra i deras sexliv om de tillbringar tillräckligt med tid tillsammans.

Problemet med deras sexuella koppling ligger i deras element mer än något annat. Kräftan tillhör vattenelementet och Vågen är ett lufttecken. Även om Vågen kan vara extremt tålmodig och trevlig, kan det finnas en hastighet i luftens element som Kräftan kan ha svårt att anpassa sig till. Saker de skulle vilja prova skiljer sig mycket åt, eftersom Kräftan behöver emotionell kontakt och Vågen behöver kontakt, beröring och erfarenhet innan de blir för emotionella. Vågen inspireras inte ofta av Kräftans natur och faller vanligtvis inte för dem vid första ögonkastet. Deras sexliv kan vara mycket bra om de redan delar djupa känslor, så det vore bäst om de började en relation utifrån vänskap, där de redan känner varandra till viss del och delar några känslor förutom eventuell attraktion.

Kommunikation Mellan Kräftan & Vågen

60%
Current Progress
Current Progress

Som tecken styrda av Venus och månen är det säkert att anta att deras förhållande på något sätt är mycket viktigt. Även om Vågen ansvarar för den övre, andliga naturen hos Venus, är det fortfarande ett tecken på relationer och månen kommer bara att betona behovet av närhet och harmoni. Deras kommunikation kommer inte att vara alltför svår, men det finns en risk att de inte kommer att dela så många intressen eller respektera varandra tillräckligt mycket för att det ska ha riktig kvalitet.

Deras huvudproblem kan dyka upp om de börjar göra orealistiska planer tillsammans. Kräftans förväntningar, med Stenbocken som sitt motsatta tecken, skulle vara extremt praktiska och strikta. Vågen exalterar visserligen Saturnus, men det är inte ett jordtecken och förblir oftast inom idéernas område istället för att praktiskt närma sig materialisering. Kräftan förstår inte hur någon kan vara så långt ifrån verkligheten, och detta kan leda till en konstig passiv konflikt som kan hota hela deras relation. Kräftan måste inse att Vågen har sin plats bland lufttecknen, i idéernas värld - inte nödvändigtvis deras förverkligande.

Det är viktigt att komma ihåg att Vågen har en problematisk sol och vanligtvis söker en partner med mer eld och passionerad energi än Kräftan normalt har. Hur obehagligt det än kan låta, behöver de någon att förlita sig på, och de har vanligtvis starka relationer med eldtecken som producerar tillräckligt med energi även för sina nära och kära, eller lufttecken som egentligen inte bryr sig om det. Kräftans tecken räknar omedvetet och distribuerar energi till deras inre prioriteringslista, och de har sällan ett överskott som är tillräckligt stort för att skölja över Vågen i det.

Vänskap Mellan Kräftan & Vågen

20%
Current Progress
Current Progress

Vänskapen mellan Kräftan och Vågen är söt. Men det finns en risk att den blir sur om de inte är försiktiga. Att ha gemensamma nämnare stärker detta par, men skillnader hotar att skilja dem åt. Kräftan är en total introvert. De älskar att vara hemma och föda upp en familj. Som krabban föredrar de komforten i sitt skal. Om de kunde skulle Kräftan bära sitt hem med sig vart de än går. Vågen, å andra sidan, är en social person. Vågens personlighet är extrovertens epitom.

De älskar att umgås med sin stora krets av vänner och bekanta. Kräftan är tyst och humörig. Vågen är utåtriktad och gladlynt. I detta avseende är parterna i Kräftan och Vågen-vänskapen som natt och dag. Skillnader, när de inte omfamnas av båda, blir en verklig öm punkt i Kräftan och Vågens vänskap. När Vågen vill prata ut saker och ting tenderar Kräftan att dölja sina sanna känslor. När Kräftan är sorgsen eller på dåligt humör vill Vågen vända upp och ner på deras ledsna min. Det är lätt för Kräftan och Vågen att irritera varandra.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Kräftan & Vågen

Fördelar:

Som nämnt tidigare är Kräftan en familjeorienterad stjärntecken som älskar att bygga ett tryggt hem med sammanflätade band. Vågen, å andra sidan, gillar att komma hem till ett bekvämt och mysigt hem varje dag, vilket den kan försköna med vackra föremål. Detta skapar en funktionell rapport mellan de två tecknen och de blir synkrona med varandras kvaliteter och egenskaper.

Båda dessa tecken älskar att göra människor lyckliga och kommer därför att göra allt i sin makt för att få varandra att känna sig nöjda i relationen. Vågen är ett Kardinalt lufttecken, medan Kräftan är ett Kardinalt vattentecken.

De är båda mycket kraftfulla enheter och kan därför kombineras vackert för att skapa en stark bindning med varandra. De kommer båda att anstränga sig för att se respektabla ut bland sina kamrater och kommer generellt att kunna vinna respekt och beundran från sina närmaste omgivningar.

Nackdelar:

Kräftan är ett känslomässigt tecken som inte är rädd för att uttrycka sina känslor. Vågen, å andra sidan, kan vara reserverad när det gäller känslor ibland. Detta kan leda till brist på förståelse mellan Kräftan och Vågen och orsaka vissa veck i deras kärleksliv och relation.

Vågen och Kräftan är båda ledare på sitt eget sätt, så det blir svårt för dem att låta varandra ta över relationens tyglar då och då. Det som följer är en allvarlig maktkamp mellan de två, vilket kan leda till skadade egon under en lång tid. Eftersom de båda är vana vid att hålla inne sin besvikelse ofta kommer de att ha utbrott med tiden. Detta kommer att leda till en intensiv och flammande konflikt mellan de två, vilket kanske inte slutar så bra, med tanke på deras kolliderande kvaliteter.

Vågen är mer rationell, medan Kräftan föredrar att agera på instinkt. Det kan göra det svårt för dem att fatta viktiga livsbeslut, eftersom det finns en stark chans att de kommer att gå åt motsatta håll.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Kräftan & Vågen

Även om det finns vissa problem som paret behöver arbeta med, överträffar likheterna mellan dem definitivt skillnaderna. De har många gemensamma mål när det gäller deras personliga liv och kommer därför att förbli starkt knutna till varandra under lång tid. Det finns en god chans att Kräftan och Vågen kommer att tillbringa hela sitt liv tillsammans i harmoni och förståelse, om och när de lär sig hantera den mindre friktionen i deras relation.

Det är viktigt att både Kräftan och Vågen förstår varandras behov och utmaningar för att kunna bygga en långvarig, framgångsrik och kärleksfull relation. Genom att fokusera på kommunikation och kompromiss, kan de säkerställa att de växer tillsammans som par och hjälper varandra att övervinna de hinder som kan uppstå.

Mer Information Om Kräftan

Kräftan Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Kräftan SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Kräftan.

Kända KräftanInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Kräftan.

Kräftans KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Kräftan.

Kräftan Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Vågen

Vågen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vågen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vågen.

Kända VågenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vågen.

Vågens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vågen.

Vågen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars