Jungfrun Och Oxen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Jungfrun Stjärntecken
Oxen Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Jungfrun & Oxen

80 %
Current Progress
Current Progress

När både Jungfru och Oxen är stabila individer kommer deras förhållande inte att ta fart direkt. Istället kommer det att ta tid att bygga och växa. Båda individerna, Jungfrumannen och Oxekvinnan, samt vice versa, kommer att försöka förstå varandra långsamt och låta saker och ting följa sin naturliga gång.

De är båda jordtecken och kommer därför att koppla samman på många plan utan att ens försöka göra det. De kommer att förstå varandras behov av stabilitet i livet och kommer att vara extremt pålitliga som partners. Det blir ett starkt och säkert band som bara kommer att växa med tiden. Det kan finnas vissa veck som detta band kan möta längs vägen, men om de båda är engagerade i relationen har Jungfru och Oxen tillsammans större chans att lyckas än nästan alla andra par inom astrologin.

Sexliv Mellan Jungfrun & Oxen

85%
Current Progress
Current Progress

Det sexuella förhållandet mellan en Jungfru och en Oxe kan vara ganska rörande. Jungfrupartnern skäms ofta för att visa sin sexualitet eller sin kropp för den delen. Här kommer Oxen in i bilden som en hjälte som befriar sin Jungfru. Oxens gåva är deras förmåga att få sin sexpartner att slappna av genom att ge dem tillräckligt med uppmärksamhet och fokusera på deras tillfredsställelse. För deras Jungfrupartner verkar detta nästan overkligt, eftersom de förväntar sig något tufft och skrämmande när det gäller sex. Detta är en ideal kombination av partners för första sexuella erfarenheter, eftersom Jungfrun kan träda in i sexualitetens värld på det mildaste sättet möjligt.

Problemet här kan uppstå på grund av Jungfruns natur och deras behov av att gå in i detalj och analysera allt. De kan inte bara skada spontaniteten i sitt sexliv, men de kan också påverka Oxens självkänsla genom att hitta små brister på deras kropp och i deras handlingar.

Kommunikation Mellan Jungfrun & Oxen

90%
Current Progress
Current Progress

Den intellektuella styrkan hos Jungfrun är precis vad Oxen behöver för att bygga en bättre förståelse av världen. Det sägs ofta att Oxen kan vara väldigt envis och svår att prata med, men det är nästan säkert att en Jungfru kommer att använda sin föränderliga kvalitet för att hitta olika tillvägagångssätt för att förklara sin synvinkel.

Som två jordtecken kan de båda hålla fast vid sina övertygelser och vara för stela för att acceptera en annan persons synvinkel, men i de flesta fall kan Jungfruns intellekt och Oxens ömhet hjälpa dem att hitta ett språk de båda förstår, oavsett situationen.

Vänskap Mellan Jungfrun & Oxen

90%
Current Progress
Current Progress

Vänskapen mellan Jungfru och Oxe kan vara långvarig och intensiv, eftersom båda är något lika. Även om den tjurhuvudade Oxen inte erkänner detta faktum ibland och den hårda Jungfrun kritiserar för mycket, sätter de höga insatser på stabilitet och hjälper till att identifiera värdefulla egenskaper hos varandra.

Eftersom båda personerna tror på att vara organiserade, praktiska och rationella till sin natur, får de vanligtvis den andra att fokusera på sina idealiska mål under förlorade tider. Vädur-Jungfru-vänskapen är full av vänlighet och ärlighet. Dessutom kommer de aldrig att vara ohederliga mot varandra även i de mest irriterade stunderna. Således kan de betraktas som en av de mest kompatibla vänskapsduon.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Jungfrun & Oxen

Fördelar:

Sammanslagningen av dessa två innebär en förening av Mars och Venus, symbolerna för kraft och skönhet. Jungfru och Oxe hittar en unik känsla av trygghet med varandra och deras band byggs på en stark känsla av ömsesidigt förtroende samt förståelse mellan de två parterna. De är båda väldigt seriösa men långsamma älskare och kommer därför troligtvis att vara på samma våglängd genom alla nivåer av zodiakal relationssamstämmighet.

När de väl bestämmer sig för att engagera sig för varandra, kommer de att vara extremt engagerade partners och kommer att göra allt för att hålla deras ekvation flytande. De kommer troligtvis att bygga en långsiktig relation tillsammans och om det händer kommer de att fokusera på att stödja och vårda varandra i varje steg längs vägen.

Nackdelar:

Jungfrun är ett tecken som kan vara alltför kritiskt och kontrollerande ibland. Detta kommer inte att gå bra med Oxen, som är fast i sina sätt och inte kan acceptera att bli påverkad av sin partner. Det är här den första uppsättningen problem mellan de två börjar uppstå.

Ett annat problem som kommer att orsaka friktion mellan de två parterna är den extrema envisheten som Oxen bär i sin personlighet. Den anpassningsbara Jungfrun kommer att tycka att det är för svårt att hantera, och det kan i sin tur leda till konflikter mellan de två parterna.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Jungfrun & Oxen

Även om dessa tecken har sina skillnader är Jungfru-Oxe-kompatibiliteten vanligtvis ganska stark. Detta beror på att båda tecknen i slutändan vill ha samma sak och har generellt synkroniserade sätt att nå dessa mål. Detta hjälper dem att komplettera varandra och skapa en hälsosam relation mellan dem.

Mer Information Om Jungfrun

Jungfrun Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Jungfrun SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Jungfrun.

Kända JungfrunInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Jungfrun.

Jungfruns KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Jungfrun.

Jungfrun Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Oxen

Oxen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Oxen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Oxen.

Kända OxenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Oxen.

Oxens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Oxen.

Oxen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars