Lejonet Och Skorpionen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Lejon Stjärntecken
Skorpionen Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Lejonet & Skorpionen

30 %
Current Progress
Current Progress

Lejonet är inte bara härskare över zodiaken, utan också en naturlig jägare som älskar spänningen i jakten. När det stöter på den mystiska och svårfångade Skorpionen, dras det till honom/henne som en fjäril till lågan. Å andra sidan är det styrkan och självförtroendet i Lejonets personlighet som fångar Skorpionens intresse från början av relationen.

Även om dessa tecken kanske verkar helt olika varandra, har de faktiskt vissa grundläggande värderingar gemensamt. Skorpionen och Lejonet är både passionerade och ambitiösa på sina egna skilda, men kompletterande sätt. Detta hjälper dem att bygga vidare på sin relation och skapa en unik samhörighet.

Sexliv Mellan Lejonet & Skorpionen

5%
Current Progress
Current Progress

Detta är en komplicerad relation mellan två starka personligheter med en otrolig sexdrift. Lejonet är en passionerad älskare, varm, alltid på jakt efter spänning och kan vara ganska avslappnad när det gäller sexuella möten. Skorpionen är själva sexet, och den djupa känslan som följer med det i dess renaste form. När de kommer samman kan de ha svårt att hitta en gemensam grund mellan sina personligheter.

Dessa partners kan verka som om de kolliderat med varandra utan plan eller syfte. Om de dras till varandra kan detta göra dem galna, för ingen av dem kommer att kunna uppfylla sina önskningar på det sätt de vill. Om de hamnar i säng tillsammans kan de missförstå varandra på allt från verbalkommunikation till fysiska behov. De fungerar helt enkelt inte på samma sätt och medan Lejonet vill bli respekterat, förstår Skorpionen att all respekt dör i sexakten.

Det är mycket svårt för ett Lejon och en Skorpion att nå intim nivå, eftersom de har en annan syn på känslor. Vad Lejonet ser som kärlek, finner Skorpionen ytligt och irriterande, och vad Skorpionen ser som kärlek, finner Lejonet deprimerande och irriterande. De båda behöver ge upp kontrollen helt om de vill hitta sexuell tillfredsställelse tillsammans.

Kommunikation Mellan Lejonet & Skorpionen

30%
Current Progress
Current Progress

Det är bra att dessa två tecken kan vara så välartade. Även om detta inte alltid är fallet, vill Lejonet visa upp den rätta bilden för omvärlden, och Skorpionen förstår karma bättre än många andra tecken. Det är därför de förmodligen kommer att ha tillräckligt med respekt för varandra för att kommunicera på ett civiliserat sätt. De är båda besatta på sitt sätt. Lejonet ger aldrig upp att jaga sin passion, med tillräckligt med energi för att tända alla omkring sig, och Skorpionen klamrar sig fast vid det de bryr om och kämpar besatt för sina mål. Om de delar samma passion eller intressen kommer de att ha något att prata om, besatt.

Djupet som är typiskt för Skorpionen är något som Lejonet anstränger sig för att nå i sin sökning efter enhet. Deras samtal kan vara mycket spända och irriterande för båda, men längs vägen kanske de inser att de ger varandra precis vad de båda behöver.

Vänskap Mellan Lejonet & Skorpionen

40%
Current Progress
Current Progress

Styvhet och motståndskraft är nyckelord för en vänskap mellan Lejonet och Skorpionen. Båda dessa tecken är mycket bestämda också. De definieras av sin uthållighet när det gäller att arbeta för sina mål. Båda kan göra vad som helst för att nå framgång i sina liv. Detta kan vara den drivande kraften mellan Lejonet och Skorpionens vänskap. Om de gör planer tillsammans och båda kan dra nytta av det kommer de att hålla fast vid dessa planer oavsett vad.

Emellertid, som de flesta människor kanske redan har listat ut, är nyttoinriktade koncept sköra när det gäller känslomässiga relationer. Även om de kan dra stor nytta av varandra, kommer de till slut att falla ifrån varandra av många skäl. En viktig aspekt är att de kanske inte ser öga mot öga i många saker, men beslutar sig för att komma överens med varandra bara för att de drar fördel av det. Lejonet kan tycka att Skorpionen är alltför självgod och till och med lite självbelåten. På andra sidan kan Skorpionen tycka att Lejonet är skrytsamt och högmodigt. Så småningom kanske de slutar komma överens helt och hållet eftersom att svälja stolthet är något de inte är vana vid. Detta är vad som gör Lejonets och Skorpionens vänskapskompatibilitet så svag.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Lejonet & Skorpionen

Fördelar:

Lejonet och Skorpionen är båda fasta tecken. Detta hjälper dem att förstå varandra på en annan nivå och skapar en funktionell dynamik mellan dem. De litar på varandra till fullo, och det är i sig självt den största fördelen med Lejonets och Skorpionens kompatibilitet.

De är båda mycket beslutsamma att lyckas i livet och kommer därför att uppmuntra och stödja varandra på det professionella planet hela tiden. De är mycket fokuserade på sina drömmar och kommer därför att motivera varandra när en av dem känner sig lite ur balans eller osäker.

Deras band är mycket berikande när det gäller vad tecknen kan ta med sig från det. Lejonet och Skorpionen har chansen att växa som individer genom varandra, och om de är tillräckligt kloka att ta den chansen kommer både Lejonet och Skorpionen att bli bättre och starkare människor på grund av deras förhållande.

Nackdelar:

Både Lejonet och Skorpionen är kända för sin oflexibilitet och ovilja att anpassa sig till sin partners personligheter. Detta kommer säkerligen att skapa friktion i deras förhållande, särskilt när de hamnar i gräl och oändliga diskussioner.

Lejonets optimism och idealism kan kollidera våldsamt med Skorpionens logiska och realistiska syn på livet. Detta gör det svårt för dem att acceptera de olikheter som finns mellan dem och kan vidga klyftan i deras förhållande.

Lejonets heta temperament och Skorpionens svartsjuka kan bli ytterligare faktorer som orsakar oro och bitterhet i deras relation. Eftersom båda stjärntecknen är ganska dominanta finns det en risk för maktkamp mellan de två.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Lejonet & Skorpionen

Eftersom Lejonet och Skorpionen är så olika varandra är det mycket viktigt för dem att hitta gemensamma nämnare och bygga grunden för deras förhållande på dem. Deras förening kan vara en unik upplevelse för dem båda och kan verkligen lära dem bestående saker i livet.

Om de lyckas omfamna varandra med sina brister och olikheter är det troligt att de kommer att övervinna varje utmaning som kastas mot deras astrologiska kompatibilitet. De kommer att övervinna varje hinder och kommer så småningom att forma ett ogenomträngligt, kraftfullt och saligt tillfredsställande band med varandra.

Mer Information Om Lejonet

Lejonet Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Lejonet SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Lejonet.

Kända LejonInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Lejonet.

Lejonets KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Lejonet.

Lejon Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Skorpionen

Skorpionen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Skorpionen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Skorpionen.

Kända SkorpionenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Skorpionen.

Skorpionens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Skorpionen.

Skorpionen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars