Jungfrun Och Skytten Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Jungfrun Stjärntecken
Skytten Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Jungfrun & Skytten

30 %
Current Progress
Current Progress

Jungfrun och Skytten är en av de mer komplicerade relationerna i astrologi på grund av deras helt motsatta egenskaper och olika livsinställningar. Men det betyder inte att det är omöjligt för en Jungfru-man och en Skytt-kvinna att ha en lycklig och hälsosam relation tillsammans.

Om de lär sig att anpassa sig till varandras nycker och infall kommer deras band att växa genom ömsesidig förståelse och respekt för varandra. Det samma gäller om paret är en Skytt-man och en Jungfru-kvinna – anpassning och justering till varandras natur kommer att hjälpa dem att leva ett lyckligt liv tillsammans.

Sexliv Mellan Jungfrun & Skytten

30%
Current Progress
Current Progress

Även om Jungfrun kan vara ganska krävande och kritisk, särskilt ur Skyttens perspektiv, kan deras sexliv vara tillfredsställande för båda. Det goda med deras förbindelse ligger i det faktum att dessa tecken styrs av planeter som också styr deras motsatta tecken. Det innebär att de kommer att känna attraktion och ett behov av att inleda en sexuell relation från första början.

Huvudproblemet här ligger i skillnaden i deras element. Jungfrun är ett jordelement och tar sällan för många risker. Skytten är ett eldelement och driver passionerat på saker tills de når sitt mål. Detta fungerar inte särskilt bra i deras sexuella kontakt, eftersom Jungfrun kan känna sig tvingad in i saker de inte vill göra, och Skytten kan bli avtänd av Jungfruns praktiska och statiska natur. Det viktigaste dessa partners bör komma ihåg är att de båda behöver utrymme för att vara sig själva. Med två sådana givande personer kommer sexlivet att handla om vem som tillfredsställer vem bäst, så snart de hanterar orealistiska förväntningar.

Kommunikation Mellan Jungfrun & Skytten

65%
Current Progress
Current Progress

Det finns mycket att säga när Jungfrun och Skytten kommer samman, och även om dessa partners kanske väcker varandras behov av att prata oavbrutet hela tiden kommer de båda att må ganska bra av det. Om de når zonen av verklig förståelse kommer de att bli upphetsade över användningen av sina sinnen och de vackra slutsatser och filosofi de kan skapa tillsammans. Jungfrun kommer att föra in alla småbitar i deras intellektuella förbindelse, medan en Skytt kommer att ha visionen och hjälpa till att skapa en större bild. Även om de inte kompletterar varandra någonstans nära deras motsatta tecken kommer den intellektuella spänningen att vara lika viktig för dem från början.

Det mest relevanta faktumet för dessa partners att komma ihåg är att deras respekt för varandra är det viktigaste att hålla fast vid. Om de misshandlar varandra kommer Jungfrun att se sin Skyttepartner som en udda person, tillräckligt dum för att springa ifrån allt som har djup, medan Skytten kommer att se sin Jungfru-partner som en udda person, tillräckligt dum för att hålla fast vid ovidkommande saker. De måste komma ihåg att var och en av dem har en annan roll, och att dessa "dumma" egenskaper representerar den bästa möjliga grunden för varje roll.

Vänskap Mellan Jungfrun & Skytten

60%
Current Progress
Current Progress

Jungfru- och Skyttevänner kan vara otroligt hjälpsamma för varandra. Jungfrun, på grund av sin perfektionistiska natur, kan engagera sig i många uppgifter. Skytten, på grund av sin energiska natur, kan alltid lyfta Jungfruns humör och erbjuda en hjälpande hand närhelst de kan. Om Jungfrun kan lita på deras arbete är en annan sak. Båda dessa tecken har också en stark övertygelse, även om de skiljer sig i sina metoder. Detta ger dem stabilitet och deras varierande personlighet ger dynamik som ökar Jungfru- och Skyttevänskapskompatibiliteten.

Jungfru-Skytte-vänskap kan vara svag ibland när Jungfrun försöker styra Skyttens handlingar för mycket. Skytten kan vara för påstridig också, men det viktigaste är hur båda reagerar på varandras förslag. Om båda kan erbjuda förslag och också ge dem friheten att acceptera eller avvisa dem, kan Jungfru-Skytte-vänskap vara för livet.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Jungfrun & Skytten

Fördelar:

Den största styrkan hos detta par är att både Jungfrun och Skytten är extremt flexibla inför sin partner. De kommer inte att tänka för mycket innan de ändrar sig för att få sin dynamik att fungera smidigt. Ömsesidig justering är särskilt viktigt i en relation som denna.

Jungfrun lever ett mycket stadigt och stabilt liv, medan Skytten alltid sprudlar av energi och livsglädje. De kan därför lära sig mycket från varandra och utvecklas som människor genom deras relation.

Nackdelar:

Frekvenserna som båda stjärntecknen fungerar på är helt olika. Det är där det största problemet uppstår mellan Skytten och Jungfrun. Skytten gillar att flyga genom livet med spontanitet och entusiasm, medan Jungfrun föredrar att gå försiktigt fram och noga tänka igenom konsekvenserna av varje steg. Det är därför mycket svårt för dem att se öga mot öga eller ens förstå de perspektiv de kommer från.

Jungfrun kan bli alltför kritisk till Skyttens sorglösa attityd då och då. Detta kommer att irritera den senare och kan leda till känsloutbrott från hans/hennes sida. Gräl mellan dessa zodiakaliska relationer kommer inte att vara vackra och humöret kan bli hett i sådana fall.

Dessutom tror Skytten på att uttrycka sina känslor intensivt, medan Jungfrun föredrar att vara mer reserverad i det avseendet. Detta kan frustrera Skytten över tid och få honom/henne att känna sig omotiverad i kärlekskompatibiliteten mellan astrologiska tecken.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Jungfrun & Skytten

Det bästa sättet att få denna ekvation att fungera är för både Jungfrun och Skytten att omfamna varandra utan förbehåll. Om de försöker förändra sin partner kommer deras relation att falla isär. I stället bör de fokusera på att använda sina ömsesidiga olikheter till fördel för deras relation och att lära sig något av det varje dag.

Om Jungfru-Skytte lyckas hitta en gemensam grund kommer de att sluta med en unik och stark relation som långsamt men säkert blir det mest värdefulla i deras livstid.

Mer Information Om Jungfrun

Jungfrun Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Jungfrun SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Jungfrun.

Kända JungfrunInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Jungfrun.

Jungfruns KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Jungfrun.

Jungfrun Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Skytten

Skytten Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Skytten SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Skytten.

Kända SkyttenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Skytten.

Skyttens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Skytten.

Skytten Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars