Jungfrun Och Skorpionen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Jungfrun Stjärntecken
Skorpionen Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Jungfrun & Skorpionen

75 %
Current Progress
Current Progress

Jungfrun är ett jordtecken medan Skorpionen är ett vattentecken. Dessa är motsatta element i astrologin men kan fungera underbart tillsammans när de bildar en romantisk relation. De två tecknen kan se olika ut till en början, men de kan gå väl hand i hand när det gäller att nå sitt öde tillsammans. Jungfrun är väldigt enkel jämfört med Skorpionens invecklade lager, men det är just denna skillnad som båda behöver för att få någon form av balans i sina liv.

Skorpionmannen och Jungfrukvinnans kärleksmatch är en mycket stark relation där de växer med och genom varandra. De är båda inte särskilt uttrycksfulla eller impulsiva, vilket innebär att deras ekvation inte kommer att ta fart från början. Likadant är fallet för Jungfrumannen och Skorpionkvinnan, som tar sin tid för att blomstra. Men när de väl gör det kommer deras relation att bli en pålitlig och lycksalig grund för dem att luta sig mot när som helst.

Sexliv Mellan Jungfrun & Skorpionen

65%
Current Progress
Current Progress

Om det är något Skorpionen vill kämpa för så är det Jungfruns kyskhet. Det här är ett mycket intressant par när det gäller sexuell aktivitet – en av dem döljer sin sexualitet, och den andra agerar som sex självt. Även om Skorpionen kan vara för rå för Jungfrun och få dem att känna sig obekväma eller till och med kränkta på något sätt, finns det i de flesta förhållanden mellan dessa två tecken tillräckligt med rationalitet i Jungfruns tillvägagångssätt för att göra kontakten möjlig.

Det vi ofta misslyckas med att förstå är att Skorpionen är ett vattentecken och därmed djupt emotionellt. Jungfrun söker efter någon emotionell att dela livet med, och om de delar denna känsla med Skorpionen genom sina sexuella relationer kommer de båda att finna sex mellan dem extremt tillfredsställande. Den bästa tiden för Jungfrun och Skorpionen att skapa tillräcklig trygghet och känslomässighet i sina sexuella möten är när de är varandras första verkligt emotionella upplevelse. Om de överraskar varandra med kraften i känslor under ytan, som båda verkar bära på, kommer de att ha svårt att någonsin skiljas åt.

Kommunikation Mellan Jungfrun & Skorpionen

100%
Current Progress
Current Progress

Jungfrun är ett pratsamt tecken, styrda av Merkurius, kommunikationens planet, men de håller fast vid en mycket mer tyst och intellektuell sida av Merkurius än vi kanske förväntar oss. Skorpionen representerar ett djupt tyst flöde i en flod, och de kommer båda att känna en stark längtan att dyka ner i tystnadens djup tillsammans. Deras intellektuella kontakt är stimulerande och påverkar ofta deras sexliv och deras verkligt djupa känslor. Det är nästan som om de inte skulle kunna bilda en relation utan denna förmåga till icke-verbal kommunikation som gör dem perfekta för varandra.

Båda dessa tecken är beredda att gå hela vägen - Jungfrun i sitt intellektuella djup och Skorpionen i allt i livet. Detta inspirerar dem båda att söka efter alla möjliga svar tillsammans, analysera varandras psyke och fastställa källan till sina problem med världen eller med varandra. Genom väl valda ord kan de hjälpa varandra att läka eller regenerera sig från svåra eller till och med förödande upplevelser. Det är en bra sak för båda dessa tecken att ha varandra i tider av behov.

Vänskap Mellan Jungfrun & Skorpionen

90%
Current Progress
Current Progress

Vi tror uppriktigt att Jungfrun och Skorpionen som vänner kan ta sig igenom varje storm som kommer deras väg. Anledningen till vår övertygelse är att dessa två tecken delar nästan alla de inre kvaliteter som är avgörande för en framgångsrik vänskap. Jungfrun är ett jordtecken som är uppmärksam och gärna lyssnar när deras nära och kära behöver dem.

Skorpionen, å andra sidan, är ett vattentecken som gillar att utforska och därmed föra nya saker till deras vänskap. Vidare frodas Jungfru-Skorpion-vänskapen eftersom båda söker en djup förståelse i partnerskap. Deras ömsesidiga behov av känslomässig trygghet är det som gör dem extremt lojala mot varandra på lång sikt, vilket gör dem mycket pålitliga. Jungfru och Skorpion-vänskapskompatibilitet är oerhört stark eftersom den ena erbjuder pragmatism och den andra hängivenhet.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Jungfrun & Skorpionen

Fördelar:

Jungfrun och Skorpionen är båda väldigt målmedvetna på det professionella planet och har en stark drivkraft att lyckas. Därför kommer de alltid att förstå och stödja varandra i detta avseende och samtidigt motivera varandra att nå de högsta höjderna i sina respektive karriärer.

Eftersom Jungfrun är ett föränderligt tecken visar det anpassningsförmåga till föränderliga situationer. Det fungerar mycket bra med Skorpionen, eftersom den är i desperat behov av en flexibel partner. Jungfrun, å andra sidan, dras till den kraftfulla sensualiteten i Skorpionens personlighet. Den första kommer att få den stadiga kärlek den behöver från vattentecknet.

Eftersom båda dessa astrologiska tecken är mycket skarpsinniga och intellektuella kommer deras konversationer att ha högt intellektuellt värde. De kommer att älska att kommunicera med varandra och kommer att utveckla en förkärlek för att lägga till varandras kunskap och skarpsinne.

Nackdelar:

Jungfrun, som är ett jordtecken, är en jordnära och stadig person. Jungfrun och Skorpionen, både mannen och kvinnan, tar gärna sin tid när de gör någonting för att försäkra sig om att de gör det med absolut perfektion. Men det kanske inte alltid fungerar så bra för Skorpionen. Skorpionen lutar sig ibland på sin intuition och kan bli irriterad över den extra tid som paret använder för att göra även de enklaste uppgifterna.

Jungfrun, å andra sidan, är inte rustad för att hantera Skorpionens humörsvängningar. Jordtecknet tål inte att bli utsatt för svartsjuka eller misstankar från sin partner och kommer att känna sig djupt förolämpad om Skorpionen går så långt.

Dessutom är båda tecknen mycket kontrollerande och tror att de är bäst på att göra något jobb. Detta kommer att skapa problem mellan dem och kan leda till en maktkamp i förhållandet.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Jungfrun & Skorpionen

Jungfru-Skorpion-kärleksmatchen har verkligen något unikt att erbjuda zodiakvärlden och båda parterna som är involverade i detta par. Om de kan kontrollera sina negativa drag har detta förhållande verkligen chansen att överleva allt som livet kastar på det. Så länge de båda är villiga att arbeta på sina svagheter och stärka sina styrkor kan Jungfrun och Skorpionen njuta av ett långvarigt och meningsfullt förhållande som bygger på ömsesidig förståelse, respekt och kärlek.

Mer Information Om Jungfrun

Jungfrun Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Jungfrun SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Jungfrun.

Kända JungfrunInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Jungfrun.

Jungfruns KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Jungfrun.

Jungfrun Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Skorpionen

Skorpionen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Skorpionen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Skorpionen.

Kända SkorpionenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Skorpionen.

Skorpionens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Skorpionen.

Skorpionen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars