Oxen Och Vattumannen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Oxen Stjärntecken
Vattumannen Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Oxen & Vattumannen

10 %
Current Progress
Current Progress

I teorin verkar kompatibiliteten mellan Oxen och Vattumannen svag, och deras kärleksrelation kan tyckas vara full av problem. De har helt olika förhållningssätt till livet, och det kan vara svårt för dem att hitta en gemensam grund. Men om Oxen och Vattumannen verkligen älskar varandra och vill få sin relation att fungera, finns det några saker de kan ta hand om för att undvika onödiga konflikter och spänningar mellan dem.

Sexliv Mellan Oxen & Vattumannen

15%
Current Progress
Current Progress

Oxens långsamma, ömma och smidiga natur kan bli irriterad av Vattumannens föränderliga och ovanliga natur. I de flesta fall är de inte ens attraherade av varandra och tycker att varandra är tråkiga eller galna, beroende på situationen. Men om de öppnade upp för möjligheten till ovanliga sexuella möten, kunde de verkligen hjälpa varandra att blomma upp. Om Oxen visar sin ömhet mot sin självständiga och distanserade Vattumannen-partner, kan det väcka deras kreativa och motiverande sida och ge energi och fart åt Oxens produktiva mjuka sida.

Kommunikation Mellan Oxen & Vattumannen

10%
Current Progress
Current Progress

Kommunikationen mellan Oxen och Vattumannen kan vara komplicerad. Som en kontakt mellan jord- och luftelementen kan de vara så långt ifrån varandra att de inte kan hitta något att prata om. Oxen för med sig Uranus till sitt fall och alla de ljusa idéer som Vattumannen har, verkar gå igenom det sikte av verklighet som Oxen ger. Om Oxen visar förståelse för sin partners behov av att flyga, kan de faktiskt hjälpa dem att förverkliga sina drömmar. Men detta händer inte ofta, eftersom Vattumannen sällan tycker att Oxen är någon att prata med, långsam och tråkig med en "småstadsattityd" som hämmar civilisationens framsteg.

Vänskap Mellan Oxen & Vattumannen

20%
Current Progress
Current Progress

Oxen och Vattumannen har inte mycket gemensamt att prata om, eftersom de är helt olika typer av människor. Oxen bryr sig mycket om saker och ting och önskar ständigt uppmärksamhet, bekräftelse och tillgivenhet, medan Vattumannen inte kan sluta tänka på vad andra tycker om dem. Båda två önskar i hög grad att vara särskiljande. Vänskapskompatibiliteten mellan Oxen och Vattumannen kan vara bräcklig, eftersom Vattumannen söker en intellektuell vän medan Oxen längtar efter en känslomässig vän. Dessutom är de knappast intresserade av att kommunicera med varandra på grund av självkänslasproblem och kyla och hårdhet mot varandra.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Oxen & Vattumannen

Fördelar:

Oxens starka och stabila natur hjälper till att lösa osäkerheten hos deras Vattumannen-partner. Å andra sidan drar Vattumannens fängslande idéer och tankar Oxen till sig och skapar en ömsesidig beundran mellan dem. Båda tecknen är fasta och kommer därför att vara extremt engagerade i varandra och i sin relation. Förtroende kommer att vara relativt sett lättare att bygga upp när Oxen behåller ärligheten i sitt tal och beteende, medan Vattumannen motstår sitt behov av att hålla allt hemligt och försöker öppna upp sig mer.

Nackdelar:

Vattumannens ständiga behov av äventyr och spänning är inte förstått av Oxen. Medan Oxen föredrar att hitta en fast och stabil grund i livet, vill Vattumannen flyga till nya och okända platser. Det är här som jord- och lufttecknen kolliderar mest. Oxen har en dragning till materiella saker, medan Vattumannen endast är intresserad av att samla värdesaker på den intellektuella nivån. Denna grundläggande skillnad i synen på saker och ting kan driva en kil mellan de två och skapa allvarliga problem för dem framöver.

Oxen och Vattumannen, oavsett kön, är båda vana vid att dominera sin omgivning, och det kommer att bli tufft för en av dem att kompromissa med sin bossiga attityd för att förbättra sambandet. Det finns en chans att någon gång under förhållandet kommer en av de två att känna sig motarbetad av den andra.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Oxen & Vattumannen

Om båda parter förbinder sig att ge sitt bästa till relationen kan den överleva alla tester som kastas i dess riktning. Oxen och Vattumannen kan lära sig mycket av varandra och växa i sitt band, men bara om de är smarta nog att hålla sin oflexibilitet åt sidan medan de gör det. Med lite ansträngning och mycket förståelse är den här kombinationen värd att ge en chans.

Mer Information Om Oxen

Oxen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Oxen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Oxen.

Kända OxenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Oxen.

Oxens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Oxen.

Oxen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Vattumannen

Vattumannen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vattumannen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vattumannen.

Kända VattumannenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vattumannen.

Vattumannens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vattumannen.

Vattumannen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars