Lejonet Och Fiskarna Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Lejon Stjärntecken
Fiskarna Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Lejonet & Fiskarna

15 %
Current Progress
Current Progress

Lejonet och Fiskarna är en kärleksmatch full av känslor, passion och dynamik. Båda tecknen är mycket känsliga och drar sig inte för att uttrycka sina känslor för sina partners vid något tillfälle.

Lejonets mentala styrka och beslutsamhet, som alltid är på display, kommer att fascinera en Fisk. Lejonet, å andra sidan, dras till medkänsla och vänlighet som Fiskarna uppvisar. Den mystiska auran runt Fiskarna är sannolikt att förälska honom/henne och göra dem oemotståndliga för Lejonet.

Att bestämma sig för att vara i en långsiktig relation med varandra kan dock vara en frustrerande uppgift för Fiskarna och Lejonet. Ett antal av deras värderingar och åsikter kolliderar på en grundläggande nivå, vilket kommer att leda till att deras förhållande får sprickor som klockverk.

Sexliv Mellan Lejonet & Fiskarna

5%
Current Progress
Current Progress

Det är otroligt hur två tecken som representerar kärlek kan vara så fel för varandra. Lejonet kommer att framstå som en brutal person, som bryr sig själviskt om sina egna behov, oförmögen att bilda en intim relation med någon, än mindre Fiskarna. Även om detta inte är sant, kan det verka som den uppenbara verkligheten för Fiskarna om de hamnar i en relation med en Lejonpartner. I gengäld kommer Lejonet att tycka att Fiskarna är svaga och orealistiska, helt skilda från sina egna begär och styrkan i sin kropp eller känslor.

Sanningen är att de båda kan vara fantastiska älskare, men de kommer sällan att upptäcka detta tillsammans. Deras roller och karaktärer verkar vara för olika för att de ska kunna hitta ett sätt att samexistera i en tillfredsställande sexuell relation. Det huvudsakliga problemet i deras förhållande är att Lejonets tecken är tecknet för Fiskarnas härskare, Neptunus, fall. I praktiken innebär detta att Lejonet kommer att spräcka Fiskarnas bubbla och äventyra deras känslighet, idealism och gå emot deras övertygelser. Detta kommer att förstöra romantiken mellan dem och göra det omöjligt för dem att hitta någon magi medan de är tillsammans.

Lejonets öppenhet och direkthet kommer att få Fiskarna att känna sig skamsna och stressade, och deras sexliv kan skjutas upp på obestämd tid tills Fiskarnas partner känner sig tillräckligt trygg för att bli naken. På grund av skillnader i deras inställning till sex kommer Lejonet i de flesta fall att framstå som en känslokall brute, om inte Fiskarna börjar förstå deras känslomässiga djup även om det är så annorlunda från deras eget. Det bästa sättet för dessa partners att hitta ett språk som kan upprätthålla deras sexliv är att först bygga känslomässigt förtroende och oroa sig för sexuell tillfredsställelse senare.

Kommunikation Mellan Lejonet & Fiskarna

35%
Current Progress
Current Progress

Ideal som Fiskarna har kan krossas av Lejonets närmande om de kommer för nära varandra. De kan dela många intressen på grund av båda tecknens kreativa kraft. Fiskarna kommer lätt att ge inspiration till Lejonet, men problemet är hur Lejonet kan använda den. Det bästa sättet för dem att skapa en trygg omgivning för båda parter är att hålla sig till ämnet de är individuellt intresserade av.

Lejonet är ett varmt tecken, mycket passionerat i sina handlingar och begär. Fiskarna kommer sällan att visa samma initiativ för att förverkliga någon av sina drömmar, och det är deras största skillnad. Eftersom Lejonet alltid lyser ljus på våra dygder och brister kommer de inte att missa en chans att visa sin Fiskar-partner hur orealistiska de är. Detta kan hjälpa Fiskarna att bygga en mer realistisk inställning, men det kan också påverka deras självförtroende och skada dem genom en svår uppfattning av världen.

Vänskap Mellan Lejonet & Fiskarna

15%
Current Progress
Current Progress

Lejonet och Fiskarna styrs av Solen och Neptunus respektive. Medan Solen representerar värme och passion, representerar Neptunus svek och misstro. Lejonet är också ett fast tecken som har kungens egenskaper och ofta för svek till sitt slutgiltiga fall. Lejonets och Fiskarnas vänskapskompatibilitet är därför inte imponerande när det gäller det förtroende dessa tecken bär för varandra.

Båda tecknen kan tyckas vara ohederliga mot varandra ibland, vilket inte nödvändigtvis är sanningen. Ändå är misstron tillräcklig för att döda hoppet om en Lejon-Fiskar-vänskap. Neptunus handlar också om drömmar och illusioner. Fiskarna är individer som gillar att leva i drömmar snarare än att konfrontera den bittra verkligheten. Detta är något som Lejonet inte kan stå ut med. Fiskarna å andra sidan ogillar Lejonets självgoda beteende.

Vidare, även om Fiskarna är ganska anpassningsbara och vill göra nästan vad som helst för att vara omtyckta, avskyr de att arbeta under en chef. Tyvärr älskar Lejonet att bossa runt människor och anser sig själva som ledare i alla relationer. Lejon och Fiskar som vänner kommer därför att glida isär från var andra, och Lejon-Fiskar kärlekspar kommer så småningom att falla ur kärlek för varandra. Den enda räddningen de har i sin vänskap är kanske deras vilja att göra gott för världen och samhället.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Lejonet & Fiskarna

Fördelar:

Den största fördelen med Lejonet och Fiskarnas förhållande är att båda dessa tecken tror på kärlekens magi. De är hopplöst romantiska individer och kommer gärna att gå långt och vidare för att tillfredsställa sina partners hela tiden.

Fiskarnas grundläggande egenskaper av oändlig empati och hänsyn värderas djupt av Lejonet, som respekterar sin partner för att behålla så vackra kvaliteter. Fiskarna å andra sidan känner sig älskade, skyddade och omhändertagna i den generösa Lejonets närvaro.

Nackdelar:

Även om de två tecknen slår det av omedelbart kan allvarliga problem uppstå när relationen går framåt. Lejonets konstanta behov av uppmärksamhet är en allvarlig oro för hans/hennes partner, som kämpar för att komma till rätta med det. Fisken är ett vattentecken som föredrar att göra saker i en alldaglig takt, vilket i sin tur frustrerar det energiska och otåliga Lejonet.

Ibland kan Fiskarnas skyddande natur få det överdrivet självständiga Lejonet att känna sig instängt. Medan Fiskarna bara försöker se efter sin partner, tar Lejonet det som ett hot mot sin frihet och känner att hans/hennes tår trampas på.

Kommunikation är inte ett problem mellan Lejonman och Fiskkvinna och vice versa, men mottagandet av det meddelande som förmedlas kan leda till flera problem. Medan båda bara säger vad de tror är idealiskt tenderar de alltid att träffa fel nerv hos sin partner. Fiskarnas idealism får Lejonet att vilja slå vett i dem, medan Lejonets korta humör skjuter den förra längre bort.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Lejonet & Fiskarna

Denna relation är ett verkligt tålmodighetstest för båda de inblandade individerna. Även om det är svårt att ställa in rätt ton för deras ekvation att dansa melodiskt, om den perfekta ackorden slås kommer effekten att vara en vacker kärlekshistoria att berätta!

För att bevara hälsan i deras förhållande krävs dock seriös ansträngning från paret. De måste förstå de värderingar deras partner står för och respektera dem. Självupptäckt och introspektion från både Lejonet och Fiskarna är avgörande för framgång i denna relation.

Mer Information Om Lejonet

Lejonet Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Lejonet SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Lejonet.

Kända LejonInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Lejonet.

Lejonets KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Lejonet.

Lejon Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Fiskarna

Fiskarna Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Fiskarna SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Fiskarna.

Kända FiskarnaInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Fiskarna.

Fiskarnas KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Fiskarna.

Fiskarna Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars