Jungfrun Och Vågen Kompatibilitet – Relationer, Kärlek, Sexliv, Vänskap

Skriven Av Våra Astrologer

Jungfrun Stjärntecken
Vågen Stjärntecken

Kompatibilitet Mellan Jungfrun & Vågen

30 %
Current Progress
Current Progress

Jungfrun och Vågen är två grundläggande olika tecken, men de kan definitivt skapa en väl fungerande dynamik tillsammans. Båda drivs av trygghet i sitt personliga liv och kommer därför att relatera till varandra på vissa nivåer på grund av detta gemensamma mål som de delar.

Vågens balanserade personlighet kommer att älskas och uppskattas av Jungfrun, som älskar stabilitet i livet. Vågen, å andra sidan, kommer att anpassa sig till Jungfruns noggrannhet och uthållighet med lätthet, eftersom det är ett av de få stjärntecknen som trivs med ordningen som alltid upprätthålls i Jungfruns värld.

Sexliv Mellan Jungfrun & Vågen

5%
Current Progress
Current Progress

Det sexuella förhållandet mellan en Jungfru och en Våg verkar inte vara ett bra val. Jungfrun är ett jordtecken som styrs av Merkurius, och lutar sig starkt på sitt intellekt, medan Venus hamnar i fall. Vågen är ett lufttecken som styrs av Venus, och kan inte vara mer avlägsen från Jungfruns blyga natur eller praktiska syn på sex. De kommer förmodligen att drivas galna av varandra, där en av dem försöker besatt att hålla allt rent och ser ut som om de är rädda för någon emotionell kontakt, medan den andra är strikt i sin sökning efter andlig kärlek och en partner de verkligen kan prata med.

Oftast är de inte ens attraherade av varandra, och när de påbörjar ett sexuellt förhållande måste de möta utmaningen med hastighet. Jungfrun vill ta det långsamt, och även om deras föränderliga kvalitet gör dem ganska anpassningsbara, är det ofta inte tillräckligt för att nå Vågens luftiga tempo. De kan dock hitta en mellanväg, där Vågen förlitar sig på sin förhöjning av Saturnus och saktar ner, medan Jungfrun anpassar sig och förändras snabbare.

Om de hittar sin perfekta tajming kanske båda partner ändå blir missnöjda. Jungfrun förväntade sig en sagolik koppling med tanke på bilden Vågen visar, och de kommer att hitta så många fel i sin partners tillvägagångssätt. Vågens självkänsla tolererar inte så mycket kritik och kommer förmodligen att se Jungfrun som tråkig, stel och omedveten om den emotionella koppling de ville skapa. För att detta sexuella förhållande ska fungera måste de samordna de känslor de ger och tar emot. Endast då kommer de att kunna tillfredsställa varandra.

Kommunikation Mellan Jungfrun & Vågen

60%
Current Progress
Current Progress

De kommer att förstå varandra perfekt så länge de pratar om att ta ansvar och allvarliga frågor i livet, som yrkesval och deras inkomst. Detta kan hålla dem på en ganska bra plats under en tid, särskilt om de delar samma yrkesintressen eller har ett mål att stödja varandra i lärande eller utveckling av något slag. Även om de berör ämnet emotionell kontakt kommer de fortfarande att se varandra öga mot öga under en tid. Båda värdesätter rationella val och smarta drag.

Men så småningom kommer sanna känslor att komma upp i en av dessa partners, och de kan inse att kommunikation mellan dem inte längre är möjlig. Så snart en av dem måste hantera en personlig fråga, verkar den andra frysa, förlora all förmåga för medkänsla eller närhet. Problemet här ligger i att deras förhållande bygger på deras mentala koppling, och detta stör att faktiskt älska varandra och ge ett vänligt ord vid en viktig tidpunkt.

Vänskap Mellan Jungfrun & Vågen

60%
Current Progress
Current Progress

I en vänskap mellan Jungfrun och Vågen kommer Vågen att vara kapten för deras skepp. Vågen, som är mer sansad av de två, skapar stabilitet mellan dem. De är också opartiska och har bättre kontroll över sina känslor. Detta gör att de kan försiktigt styra Jungfrun i rätt riktning när de hamnar på fel spår. De gillar också att följa regler, vilket Vågen inte har något emot att följa. Jungfrun och Vågens vänskap är mycket bra, eftersom Vågen spelar rollen som arkitekt och Jungfrun som verkställare - en perfekt balans.

Gemensamma grunder är nödvändiga för en vänskap. Lyckligtvis har Jungfrun och Vågen vänner några gemensamma intressen, som deras intresse för skönhet. De är passionerade för saker som projicerar skönhet, som konst, vilket gör dem ganska benägna att komma överens när de är tillsammans. Den enda källan till oro i denna vänskap är att Jungfrun inte öppnar upp sig så mycket, vilket kan skapa vissa förtroendeproblem mellan dem.

Fördelar & Nackdelar Med Relationer Mellan Jungfrun & Vågen

Fördelar:

Vågen är ett kardinalt tecken och Jungfrun är ett formbart tecken. Därför har den senare förmågan att justera och anpassa sig till föränderliga omständigheter, vilket uppskattas mycket av den förstnämnda. Å andra sidan kommer Vågens charm att älskas och beundras av Jungfrun.

De dras båda till komfort och mysighet i sina hem och kommer att arbeta hårt för att göra det till verklighet tillsammans. Vågen och Jungfrun är båda drivna tecken och kommer därför att ge varandra oändligt stöd när det gäller deras yrkesambitioner.

Vågen gillar inte att engagera sig i konflikter, och Jungfrun har mycket låg tolerans för högdramatiska situationer. Därför, även om dessa tecken kommer att argumentera då och då, kommer deras argument sällan att nå en punkt med hög intensitet och aggression. De kommer båda att försöka lösa problemet med resonemang och förståelse och kommer att vilja begrava stridsyxan så snart som möjligt.

Nackdelar:

Problemet med Vågen och Jungfrun är att även om de i slutändan vill ha samma saker i livet, arbetar de i helt olika hastigheter för att nå dessa gemensamma mål. Därför är det svårt för dem att skapa en funktionell relation tillsammans, där de kan gå framåt med liknande eller åtminstone synkrona frekvenser.

Vågen, representerad av luft-elementet, är mer impulsiv och har mindre tålamod än Jungfrun, som är ett jordtecken som gillar att ta saker efter deras förtjänst och inte uppskattar att bli rusad in i något. Dessa kontrasterande tendenser hos de två individerna resulterar i konflikter mellan dem.

Dessutom är Jungfrun en mycket stark och stabil beslutsfattare. Den kan inte förstå obeslutsamheten som är så djupt rotad i Vågens personlighet och kan också sluta kritisera sin partner för samma sak. Detta kommer inte att uppskattas av Vågen, eftersom den älskar att se på båda sidor av en situation noggrant och uthålligt innan den fattar ett slutgiltigt beslut.

relationer_och_kärlek_för-_och_nackdelar

Sammanfattningsvis Om Jungfrun & Vågen

Detta är en relation som kan överleva tidens prövningar om och när Jungfrun och Vågen lär sig att vara på samma våglängd med varandra. Båda parter måste vara villiga att anpassa sig, kommunicera öppet och ärligt, och arbeta för att övervinna de utmaningar som deras skillnader kan orsaka. Om de kan göra det kommer de att kunna skapa en stark och varaktig koppling som bygger på ömsesidig förståelse, stöd och kärlek.

Mer Information Om Jungfrun

Jungfrun Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Jungfrun SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Jungfrun.

Kända JungfrunInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Jungfrun.

Jungfruns KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Jungfrun.

Jungfrun Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Mer Information Om Vågen

Vågen Stjärntecken - Karaktärsdrag, personlighet, relationer, vänskap och karriär.

Vågen SymbolismInformation om symbolerna och historien bakom stjärntecknet Vågen.

Kända VågenInformation om kända individer och personer som har stjärntecknet Vågen.

Vågens KompatibilitetInformation om vilka andra stjärntecken som fungerar bäst med Vågen.

Vågen Stjärntecken

Zodiak Kalender - Upptäck vad ditt födelsedatum säger om din personlighet, syfte och motivation i livet

Stjärntecken & Relationer

Välj ditt Stjärntecken för att se dina bästa och värsta matchningar.

Vädur stjärntecken

21 Mars - 19 April

Oxen Stjärntecken

20 April - 20 Maj

Kräftan Stjärntecken

21 Juni - 22 Juli

Lejon Stjärntecken

23 Juli -22 Augusti

Jungfrun Stjärntecken

23 Augusti - 22 September

Vågen Stjärntecken

23 September - 22 Oktober

Skorpionen Stjärntecken

23 Oktober - 21 November

Skytten Stjärntecken

22 November - 21 December

Stenbock Stjärntecken

22 December - 19 januari

Vattumannen Stjärntecken

20 Januari - 18 Februari

Fiskarna Stjärntecken

19 Februari - 20 Mars